ПДП сам себе дискредитовао пред грађанима

10.07.2013 Актуелно

То је случај и са данашњим саопштењем ове партије, у којем се између осталог помиње некаква цитирамо „оркестрирана кампања“ против ове партије и њених чланова.

Имамо потребу истаћи, да се СНСД није никада бавио кампањама против других странака, али је имао потребу да укаже на дјеловање партија и појединаца, између осталих и ПДП-а.

ПДП обмањује јавност и грађане Републике Српске, а о томе свједочи између осталог, залагање за бољи положај припаднике МУП-а Републике Српске, а потом уздржано гласање на кредитном задужењу за материјално-техничко опремање МУП Српске.

О томе такође свједочи усаглашен став на састанку, код Предсједника Републике Српске, у вези разматрање Информације о политичко-безбједоносним аспектима  дешавања, у вези са блокадом објеката институција БиХ у Сарајеву, те закључке Народне Скупштине Републике Српске у вези са истим, и поново уздржаност посланика ПДП-а на гласању.

Такође, овој партији није страно непоштовање институција Републике Српске, прије свега институције Предсједника Републике, али и осталих што поново говори о карактеру ове партије.

Градоначелник Требиња је у више наврата, својим иступима показао непоштовање према Уставу и институцијама Републике Српске, те се јавност Српске могла увјерити о карактеру дјеловања овог члана ПДП-а.

Због свега изнесеног, сматрамо да је ПДП политичка партија која је саму себе пред грађанима Републике Српске дискредитовала у потпуности, те нема потребе да то ико други ради према њима.

Информативна служба СНСД-а

Архива