Миловановић предсједник новоформираног ГО СНСД-а у Бијељини

21.07.2013 Актуелно

Додик је истакао да су све одлуке су донесене јединствено.

– У Бијељини су изграђени многи објекти и реализовани бројни пројекти захваљујући активности СНСД-а. Влада РС је у протеклих шест до седам година позитивно одговарала на идеје и захтјеве Општинског одбора СНСД-а, везано за изградњу заобилазнице, каналске мреже, нове болнице и бројних других пројеката. Помагали смо у великој мјери и пољопривредни сектор. СНСД је несумњиво најјача политичка снага у РС и то ће остати и потврдити на сљедећим општим изборима. СНСД поново претендује на побједу у обиму који је имао до сада. И поред многих који покушавају на непринципијелан начин, у медијском смислу, да сатанизују СНСД, ми имамо довољно снаге за нову побједу, а то је показала и конференција у Бијељини – нагласио је лидер СНСД-а.

Новоизабрани предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Мирослав Миловановић изјавио је да се пред Градским одбором налазе бројне активности.

– Остало је да формирамо још неколико мјесних одбора, које нисмо до сада формирали, уз обавезу да пронађемо и изаберемо адекватне кадрове. Максимално се припремамо за нове изборе који ће услиједити за годину дана – изјавио је кратко Миловановић.

Архива