Коџоман нови предсједник Општинског одбора СНСД-а Лакташи

27.07.2013 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да се СНСД консолидује кроз изборни процес.

– У Лакташима је СНСД направио значајан успјех у вођењу општине. Она је данас једна од најразвијенијх општина у региону, најмања је стопа незапослености, а највећа стопа оствареног дохотка – рекао је лидер СНСД-а.

Он је истакао да је ова странка наставља са својом политиком и да избор новог предсједника иде у том правцу те да је убијеђен да ће ова странка остварити најбољи изборни резултат и на идућим изборима.

– Општа галама и негација од стране оних који су наводно алтернатива и који ништа иза себе нису оставили повећава нашу увјереност да ће народ то препознати и пружити нам подршку – рекао је он.

Коџоман који је једногласно од стране општинског одбора изабран за предсједника рекао је да преузима велику одговорност

– Остаје у наслијеђе огроман рад и труд. Требамо све то одржати, још више унаприједити и наставити раст СНСД–а – рекао је Коџоман

Петој изборној конференцији присустввали су највиши званичници СНСД-а међу којима и премијер РС Жељка Цвијановић, министри из Владе РС, директори јавних предузећа и посланици НСРС.

На конференцији су присуствовали и представници коалиционих партија ДНС-а и СП-а.

На данашњој изборној конференцији није изабран предсједник Извршног одбора СНСД-а али да су чланови Општинског одбора потврдили да ће на то мјесто бити изабран Борис Спасојевић.

Архива