Гаврановић: Умићевић обмањује јавност

19.05.2013 Актуелно

„Умићевић има најмање права да говори о раду предузећа и установа у Бањалуци, јер добро зна у каквом их је стању садашња власт затекла“, рекао је Гаврановић.

Он је истакао да је актуелна власт улагала силан напор и средства да побољша стање у бањалучким предузећима, међу којима је и „Топлана“.

„Сва предузећа и установе у Бањалуци дијеле судбину укупног привредног амбијента и услова пословања. Скупштина града има све извјештаје о раду тих предузећа и ми ништа не кријемо“, додао је Гаврановић.

Он је навео да су губици Јавне установе Дом здравља Бањалука посљедица несређеног стања у здравственом сектору које траје више од 40 године.

Шеф Клуба одборника СДС-а у Скупштини града Бањалука Ђорђе Умићевић изјавио је данас да Јавна установа Дом здравља Бањалука има велике губитке и неизмирене обавезе више од 15 милиона КМ.

Он тврди да је актуелна градска власт у Бањалуци, коју предводи СНСД, помјерила разматрање извјештаја за другу половину ове године о пословању предузећа и установа како би дозирано јавност обавјештавала о свом нуспјеху.

Архива