Додик: До јесени спремни за опште изборе 2014. године

21.05.2013 Актуелно

„Овдје смо првенствено да радимо у интересу народа Републике Српске, те да као партија искажемо нову енергију, јединство и демократичност“, рекао је Додик након изборне конференције Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици.

Он је изразио увјерење да ће СНСД након општих избора 2014. године задржати свој примат у Републици Српској.

На изборној конференцији изабрани су чланови ОО СНСД-а Козарска Дубица, а за новог предсједника овог одбора изабран је Божо Бабић.

Додик је оцијенио да је ефикасан начин избора чланова и предсједника ОО СНСД-а Козарска Дубица показао јединство у политичким ставовима те организације.

„Овђе је било много подјела у ранијем руководству партије и то нас је и коштало изборног резултата“, истакао је Додик.

Он је подсјетио да је странка на чијем је челу на протеклим локалним изборима, и поред губитка начелничког мјеста у Козарској Дубици, освојила највећи број гласова за одборнички клуб у Скупштини, те нагласио да је СНСД и даље најјача партија у политичком животу те општине.

Новоизабрани предсједник ОО СНСД-а Козарска Дубица Божо Бабић изјавио је да су циљеви те политичке организације даљи рад на очувању јединства странке, њеном даљем јачању, развоју и позитивном рејтингу, с циљем остваривања побједе на општим изборима наредне године.

Он је најавио да ће та партија на локалном нивоу сарађивати са свим политичким субјектима, уз однос узајамног уважавања.

Архива