Вујичић и Мутабџија на челу ОО СНСД Источна Илиџа

21.04.2013 Актуелно

„Данас смо окончали консолидацију општинске организације СНСД Источна Илиџа и изабрали нови Општински одбор који броји 36 чланова, а усвојили смо и све извјештаје из протеклог мандатног периода“, изјавио је Вујичић.

Према његовим ријечима, на данашњој изборној конференцији усвојени су и правци будућег дјеловања СНСД Источна Илиџа, као опозиционе партије у овој локалној заједници, али и у граду Источно Сарајево.

Вујичић се захвалио предсједнику Републике Српске и лидеру СНСД-а Милораду Додику и Влади Српске на великом разумијевању које су у протеклом периоду показали за иницијативе и пројекте ОО СНСД Источна Илиџа.

„Уважени професор Горан Мутабџија значајна је спона нашег ОО са Владом Републике Српске. Слободно могу рећи да је наш одбор био лидер у протеклом периоду СНСД-а на подручју града Источно Сарајево“, истакао је Вујичић.

Изборној конференцији ОО СНСД-а у Источној Илиџи присуствовали су и посланици и делегат ове странке у Парламентарној скупштини БиХ Лазар Продановић, Бошко Томић и Сташа Кошарац, министар просвјете и културе Српске Горан Мутабџија, посланик у Народној скупштини Републике Српске Синиша Додик, начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић и други гости.

Архива