Грујичић прешао у СНСД

04.04.2013 Актуелно

Read MoreПредсједник СНСД-а Милорад Додик захвалио се Грујичићу на одлуци и на томе што је СНСД препознао као партију која може успјешно да рјешава друштвене проблеме. „СНСД показује своје способности да прими нове људе и позивамо све који размишљају на сличан начин да нам се придруже.

Наш најважнији циљ јесте стабилност Републике Српске и овог друштва, јачање интереса Српске и обезбјеђивање што је могуће већег степена њене самосталности“, рекао је Додик на конференцији за новинаре СНСД-а. Додик је нагласио да ће Грујичић бити члан Главног одбора СНСД-а. Грујичић је нагласио да нико не може да оспори идеју и енергију коју СНСД има у рјешавању проблема, због чега је и прешао у, како је рекао, шампионски тим Милорада Додика.

„Дубоко сам увјерен да ће предсједник Додик са својом визијом и енергијом Републику Српску извести из економске кризе, ојачати је и довести до коначног циља“, рекао је Грујичић. Грујичић је нагласио да политика ПДП-а више није онаква каква је била када се он прикључио тој странци, те да су сличног мишљења и многи чланови ПДП-а.

Архива