СНСД одржао састанак о наредним корацима Владе

16.03.2013 Актуелно

– У наредних неколико седмица желимо да се зна јасно који су то кораци које ће Влада предузимати – рекла је Цвијановићева и нагласила да је жељела да добије потврду за те приоритете и рокове у којима ће се проводити.

Цвијановићева је у изјави новинарима након састанка одржаног на њену иницијативу у Влади Српске подсјетила да је послије избора нове Владе најавила да ће одржати низ састанака да би се кренуло са рјешавањем проблема.

– Први састанак, по логици ствари, тражила сам да се одржи са руководством СНСД-а и сви су се одазвали на овај састанак – рекла је Цвијановићева и додала да је циљ разговора био да се утврде приоритети будућег рада, те начин на који ће се ићи даље.

Она је истакла да је уз експозе, направљен и акциони план, те да је жељела да чује размишљања о корацима које ће Влада предузимати.
Током дана, најавила је, биће одржано још састанака, као и сутра.

Састанку су присуствовао врх СНСД-а Милорад Додик, Небојша Радмановић, Игор Радојичић, Никола Шпирић, те министри финансија Зоран Тегелтија, министар индустрије, енергетике и рударства Жељко Ковачевић, те министар породице, омладине и спорта Нада Тешановић.

Архива