Додик: СНСД и даље доминатан у Теслићу

24.02.2013 Актуелно

„За вријеме наше владавине овђе су ријешени многи капитални пројекти као што је пут преко Борја, завршетак спортске дворане, реконструкција бањског центра, више од 150 километара асфалтираних локалних путева“, рекао је Додик.

Додик је оцијенио да је долазак Драгана Богданића на чело општинског одбора у Теслићу капиталан добитак за странку, те је поручио да СНСД у овој општини заслужује више од гласача који су избором начелника општине из друге политичке партије себи начинили штету.

„СНСД ће сигурно бити ојачан доласком господина Богданића, који је један од најбољих привредника у Републици Српској“, рекао је Додик новинарима у Теслићу гђе је Богданић данас званично преузео функцију предсједника теслићког СНСД-а од Саве Касаповића.

Богданић је рекао да је општински одбор у протеклом периоду добро вођен и најавио да ће са новим људима покушати да побољша рад странке у корист свих грађана Теслића.

„Циљ нам је да у Теслићу имамо много бољи резултат него што смо имали и то ћемо остварити заједничким радом, како са господином Касаповићем и општинским одбором који је до сада радио, тако и са укључивањем нових људи“, рекао је Богданић.

Касаповић је истакао да одбор препушта у добром стању и да је сам одлучио да се повуче са мјеста предсједника, образложивши да је послије 15 година вођења одбора вријеме за нову енергију и нове снаге.

Архива