Додик: Приче око реконструкције Владе су нагађања

18.02.2013 Актуелно

Рекао је то данас предсједник СНСД-а Милорад Додик послије састанка са најужим руководством странке. Додик је новинарима, који су испред Палате предсједника чекали више од четири сата, казао да се ништа важно није десило и да је разговарано о редовним темама у вези са функционисањем РС и односима у оквиру БиХ.

– Не можемо да затворимо било коју могућност у будућности, али овог тренутка нисмо разговарали ни о каквим промјенама у Влади и о реконструкцијама – рекао је Додик и нагласио да се страначко руководство бавило политичким, економским и социјалним питањима која подразумијевају оцјене о раду институција.

– Није било посебно важних тема. Разговарали смо о функционисању Владе и рекли да треба дати нови инпулс у активностима Владе – рекао је Додик.

Састанку су присустовали потпредсједници странке Игор Радојичић, Нада Тешановић и Радован Вишковић и извршни секретар Рајко Васић, а нико од њих није желио да даје изјаве. У Палати предсједника јуче су били и министри здравља Ранко Шкрбић и индустрије, енергетике и рударства Жељко Ковачевић, али су је напустили много раније него руководство СНСД-а. Ковачевић је казао да је предсједника информисао о пројекту Теромоелектрана „Угљевик 3“.

Архива