Увешћемо Брод у породицу успјешних

03.10.2012 Актуелно

 

Ненад Шукурма
СНСД ИМА ПОДРШКУ
Поражавајуће стање у општини Брод које нам оставља актуелна локална власт промијенићемо у наредном периоду. Сигурни смо да имамо за то вашу подршку. Ми хоћемо, можемо и знамо. Избор је на вама, а ми вјерујемо да је то одборничка листа СНСД-а и наш кандидат за начелника, Илија Јовичић.
Широка коалиција политичких странака која подржава нашег Илију Јовичића је додатна потврда наше сигурне побједе.

Илија Јовичић
ЈА ЋУ ПОБИЈЕДИТИ
Брод је општина у којој фали и недостаје готово све. Имамо запуштену инфраструктуру и привреду која не ради. Фале нам инвестиције и радна мјеста. Бродска јавност се ујединила и удружила у промјенама за боље.
Унаприједићемо здравствену заштиту, водићемо рачуна о социјално угроженима, уредићемо локалну мрежу путева и организовати приградски саобраћај. Радићемо на изградњи сеоских водовода и бринућемо о раду спортских друштаваи уоште о развоју спорта. Увешћемо Брод у породицу успјешних општина. Желим да задржим младост Брода овдје и да се овај град врати слога и добра атмосфера.
Показаћемо како се Брод води путем развоја и бољег живота његових грађана. Ја вјерујем у бобједу СНСД-а и своју као новог начелника Брода. Ја ћу седмог октобра побиједити.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВИ У ЗНАКУ СНСД-а
Жао ми је што сам прије четири године био неопрезан и дизволио да се овдје изабере оваква локална власт. Изгубили смо непотребно четири године. Вјерујем у вашу подршку, јер Република Српска живи у знаку СНСД-а. Илија има моју подршку и очекујем да ћемо имати минимално 14 одборника.
Обећавам да ћемо у наредне четири године асфалтирати 40 км локалних путева.
Брод припада само вама, Брођанима. Добили смо важну битку за назив Брода и он је данас само Брод. Оптима група је успјешно обновила и води рафинерију која је мотор развоја Брода и Републике Српске. Привредна сарадња са руском групацијом је довела до унапређења наше политичке сарадње са Русијом.
У Републици Српској се данас граде аутопутеви, термоелектране, хидроелектране и многи други значајни инвестициони пројекти. Република Српска данас је стабилна и ја свима поручујем даље руке од ње. Република Српска је једина самоодржива и способна да егтзистира. БиХ је државна заједница али је питање докле ће то бити.
Морамо разумјети ову ситуацију и морамо бити заједно. М и ви смо судбински везани, као што ја не могу без вас, тако и ви не можете без мене. Морамо ујединити нашу снагу, морамо бити заједно. Наша борба се мора водити једино гласом. Зато, седмог октобра за СНСД и Илију Јовичића.

Архива