Србац: Побједа је наша

01.10.2012 Актуелно

Крсто Чавор
ПОТУЋИ ЋЕМО ИХ ДО НОГУ
СНСД је изградио и уредио у протекломк периоду Србац. Када је све било запуштено и када овдје ничега није било, народ  Српца је изабрао СНСД. Ми смо изградили Србац, доказали смо да знамо и можемо и то настављамо и послије седмог октобра.
Обећавам да ћемо наше политичке противнике потући до ногу.

Мирко Којић
УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА
СНСД ће однијети, то је несумњиво, седмог октобра убједљиву побједу. Наша одборничка листа и Живко Микулић као начелник ће добити више од 60% подршке.
Ми смо велика странка, много тога смо урадили, причамо истину, а наша истина је лијепа. Све то је гаранција за нашу побједу.
Ја волим Србац, а опозиција га мрзи. Србац је мјесто СНСД-а и Милорада Додика. Србац никада неће издати СНСД и Милорада Додика. Побједа је наша.

Живко Микулић
ВЈЕРУЈЕМ ДА САМ ОПРАВДАО ВАШЕ ПОВЈЕРЕЊЕ.
Вјерујем да сам оправдао ваше повјерење. Србац послије седмог октобра иде напријед са СНСД-ом.
Обећавам, као што сам обећао и прије двије године да нећу изневјерити ваша очекивања. Моја снага сте ви, подршка коју ми дајете и велики и моћни СНСД Милорада Додика. Очекујем да се нађемо овдје у Српцу у поноћ, седмог октобра, и прославимо нашу нову побједу.

Александар Џомбић
ВЛАДА ПОДРЖАВА СРБАЦ
Влада Републике Српске је у досадашњем периоду од када је води СНСД пружила велику подршку у развоју Српца. И након ових избора и наше побјеСрбде, та помоћ ће се наставити.
Договори СНСД-а и Живка Микулића су и моји договори и обећавам да ћемо их све заједно испунити. Вама остаје лака одлука да гласате за нашу одборничку СНСД листу и нашег кандидата Живка Микулића.

Милорад Додик
И ДАЉЕ ЋУ СА ВАМА РАЗВИЈАТИ СРБАЦ
Дошао сам да са вама подијелим све оно задовољство које смо створили градећи и развијајући Србац све ове године. Ја сам ту и настављам да и даље развијам овај дивни град за који ме много тога везује. Србац је дио мога завичаја.
Ми имамо много тога показати шта смо урадили у Српцу. У наредном периоду морамо бити стабилни и окупљени око СНСД-а. Најбоље што Србац има је СНСД и Живко Микулић и зато за њих требате гласати.
Важно је да власт по општинама буде стабилна а стабилнпост доноси СНСД.
Ја, као предсједник Републике Српске немам ништа друго, осим ваше подршке и вашег гласа. Док то имам, Република Српска ће бити јака. Ми морамо бити јаки и ја сам поносан што представљам и чувам српки народ. Република Српска је стабилна а ту стабилност ће задржати и у наредном периоду. Остаје нам борба за радна мјеста.
Наредних дана тражићу да се укине војска БиХ, и да БиХ буде демилитаризована. Шта ће нам војска ова када немамо своју, а остаће нам 400 милиона КМ.

Изађите седмог октобра и гласајте за СНСД и Живка Микулића.

Архива