СНСД наставља пут развоја Трнова

02.10.2012 Актуелно

 

Вељко Влашки
ОБЕЋАНО, ИСПУЊЕНО
СНСД много не обећава али пуно ради и обећано испуњава. Претходна СДС-ова влст је оставила запуштено Трново и велике дугове.
Данас је Трново мјесто које нема дугова и у којој су ријешени основни инфраструктурни проблеми. Вјерујемо да сте препознали наш рад и да ћете нам седмог октобра указати ваше повјерење.

Горан Вујичић
ОПРАВДАЋЕМО ВАШЕ ПОВЈЕРЕЊЕ
Излазим пред вас након четири године као начелник чиста образа и поносан што сам све обећано и испунио. Влада Републике Српске и друге организације су уложиле у ову општину у протекле четири године више од шест милиона КМ што је још један наш буџет.
Обновили смо дом здравља, реконструисали све путеве у општини Трново и извршили електрификацију цијеле општине. Стамбено смо ријешили све породице погинулих бораца.
Нећу говорити о нашим политичким противницима, али знам да ви знате ко је уништио привреду Трнова и у чијем периоду је дошло до исељевања становника Трнова. То је период владавине СДС-а и ПДП-а.
Оправдаћемо ваше повјерење и будите сигурни да је снажан СНСД гаранција просперитета Трнова.

Милорад Додик
СНСД И ГОРАН СУ МОЈ ИЗБОР
Одборници СНСД-а које вам данас представљамо и Горан Вујичић као будући начелник су мој избор. Само они могу да развијају Трново. Ово је вријеме СНСД-а.
СНСД је обезбиједио стабилну Републику Српску и то исто желимо овдје у Трнову. Обећавам наставак развоја Трнова.
Хоћу да будемо заједно, да дијелимо све и да пролазимо добро и лоше. Ви најбоље знате шта је ко овдје урадио. Ваш избор седмог октобра, вјерујем да ће бити лак, ви ћете изабрати СНСД и Горана.
Република Српска је данас, захваљујући СНСД-у стабилна, а могла би да буде тако лијепа држава. Наш циљ је очувати стабилну Републику Српску. Ми хоћемо да одбранимо свој начин живота. Ја не дам да Републику Српску дирају јер је за њу погинуло 28.000 жртава. Какав би то ја био човјек када би то дозволио.
Ми волимо Србију, са њом желимо да сарађујемо и желимо да она буде најмоћнија држава на Балкану, али данас су плате веће у Републици Српској него у Србији. Обећавам нове пројекте развоја Трнова и сигуран сам у нашу нову побједу.

Архива