СНСД, Крагуљ и Градишка настављају даље

01.10.2012 Актуелно

Урош Граховац
СНСД И Крагуљ, рјешење за Градишку
Ви већ овдје много година дајете безрезервну подршку СНСД-у и вјерујем да ћете такву одлуку донијети и седмог октобра. Прави избор и рјешење за Градишку је СНСД, Никола Крагуљ и Милорад Додик. Гласајући за њих, одредићете своју судбину и будућност Градишке и у наредне четири године.

Марија Цвјетковић
СНСД ВОДИ ГРАДИШКУ НАПРИЈЕД
СНСД је у протеклих осам година од Градишке направио лијеп и уређен град, а од цијеле општине средину погодну за лијеп живот.
СНСД је промијенио Градишку набоље. Од неуређене средине, створили смо лијеп град.
Ваше вечерашње присуство је потврда да ће Градишку у наредне четири године водити СНСД и Никола Крагуљ.

Никола Крагуљ
СПРЕМНИ СМО ДА НАСТАВИМО РАЗВИЈАТИ ГРАДИШКУ И ДАЉЕ
Градишка је задњих осам година са СНСД-ом направила велики искорак и постигла убрзан развој. Ми смо овдје у Градишци остварили велики успјех. Створили смо услове развоја привреде. У све што смо уложили, може се сматрати неопходним за грађане Градишке. Све је рађено јавно и по закону.
Опозиција нуди утопију и бајке. Нико нема чаробног штапића, а поготово ови који вам се нуде. Градишку смо извукли из мрака и она је данас лијепо мјесто за живот. Ми знамо како водити и развијати Градишку.
Ја јесам по годинама остарио, али могу посао начелника радити јоиш изузетно добро. Ја се бавим политиком, а не атлетиком. Спреман сам као и цијели СНСД наставити радити заједно са вама. Подршка СНСД-у је подршка Републици Срској и вашем бољем животу.

Никола Шпрић
КРАГУЉ НАЈБОЉЕ РЈЕШЕЊЕ
Градишка је данас уређен и модеран град. Најбоље рјешење за Градишку је СНСД и Никиола Крагуљ.
Свједоци смо да странци организују опозицију против Републике Српске коју СНСД и Милорад Додик, задњих шест година стрпљиво, упорно и успјешно гради. Питам вас, је ли то алтернатива Градишци.
Позивам вас да одлучно подржите политику СНСД-а, Милорада Додика и Николе Крагуља. Вјерујем у нашу сигурну побједу што ваш вечерашњи број и потврђује.

Милорад Додик
ЖЕЛИМО ДА ГРАДИШКА БУДЕ ДОБРО МЈЕСТО ЗА ЖИВОТ
Гледајући вас вечерас, осјећам задовољство, јер ја сам дио вас, Градишка је моја и доживљавам је као свој завичај. Када видим оволики број дјеце, знам да имате повјерење у нас, јер дјеца као нешто најврједније у свакој породици се воде на скупове код домаћина којима се вјерује.СНСД води Градишку у сигурну будућност.
У Градишку смо уложили око 200 милиона КМ. Желимо да Градишка буде добро мјесто за живот. Најављујем да ћемо се у наредном периоду одлучно борити против сваке врсте криминала, а посебно против трговине дрогама. Градишком неће владати никакве „Вујке“ и најављујем одлучан обрачун са њима. Ја се не бојим Америке, а камоли неког Вујкета. Ми морамо афирмисати моралне вриједности као што су добар човјек, добар ученик, добар професор.
Ми морамо остати заједно. Одговорно тврдим да нисмо могли више у овој ситуацији у којој се налази Република Српска. Ми стојимо иза Републике Српске и јасно смо рекли да хоћемо мир и нормалност, јер то хоће народ. Ми нудимо наду и увјерен сам да ви вјерујете у СНСД.
Хоћу да будем ваш и желим да вам кажем да је СНСД и Крагуљ најбоља понуда за Градишку. Градишка је већ изабрала, а будите сигурни да нећу одустати да се боримо за бољи живот. Знам да ћемо седмог прославити велику побједу СНСД-а.

Архива