Приједор мијења локалну власт

04.10.2012 Актуелно

Далибор Павић
БИЋЕМО АПСОЛУТНИ ПОБЈЕДНИЦИ
У недјељи дјетета, када наш предсједник Милорад Додик за свако рођено дијете дарује 500 КМ, ја сам добио јуче кћеркицу. Поред два сина имам и дјевојчицу. Вечерас сам радостан не само због тога, већ и због вас овог величанственог скупа. Ваше присуство је потврда да имамо заједничку жељу да промијенимо власт у Приједору. Желимо да будемо апсолутни побједници, одборничка листа СНСД-а и Драго Тадић да буде први градоначелник Приједора.
Вријеме је да мијењамо ову власт која ради само у интересу појединаца. Дуг ове општине је 43 милиона марака. Вријеме је да власт дамо млађем и енергичнијем, а он се зове Драго Тадић.

Александар Џомбић
ПРИЈЕДОР ИДЕ ДАЉЕ СА СНСД-ом И ДРАГОМ ТАДИЋЕМ
Ту смо да се договоримо да Приједор иде даље са новом власти, СНСД-ом и Драгом Тадићем. Приједору треба СНСД који ради велике пројекте развоја у Републици Српској. Уредили смо и створили политички стабилну и економски јаку Републику Српску, то исто желимо и у Приједору. Подржите Тадића и СНСД.

Никола Шпирић
ЗАШТО МАРКО РАДИШ НАОПАКО
Долазећи вечерас на овај величанствени скуп слушао сам нашег Мирослава Илића како пјева о нашем предсједнику Додику и мислим да је требао да пјева ону „Зашто Марко радиш наопако“. Чињеница је да се овдје не ради у интересу свих, већ у интересу одређених појединаца и група. Четири странке су потписале споразум о заједничком дјеловању у скупштини након ових избора. Вјерујем да ће њихово дјеловање и нови градоначелник Драго Тадић бити добар рецепт за развој овог града. Сви ми сами одређујемо своју судбину. Како гласате, тако ће вам и бити. Вјерујем да нећете погријешити и вријеме је да дате нову снагу СНСД-у и Милораду Додику.

Драго Тадић
БИЋУ ВАШ ГРАДОНАЧЕЛНИК
Ви сте вечерас рекли ко ће овдје побиједити. Све што је овдје у Приједору, у протеклом периоду рађено, рађено је у интересу Марка Павића и ДНС-а. Ја желим бити градоначелник свих Приједорчана. Мени је част да идем по своје мишљење и новце у Бањалуку, не стидим се то да признам, већ се са тим поносим.
Марко је ишао у Бањалуку само по паре. Овдашња локална власт прикрива све инвестиције Владе Републике Српске, не говоре о индустријској зони ЦЕЛПАК-а, о аутобуској станици коју је Влада Републике Српске купила и предала локалној власти. Такође, не кажу да је Влада урадила све улице и раскрснице у граду. Ми ћемо радити за вас, за све грађане, а не за групе и појединце. Влада је урадила и дом здравља, зграду за инвалиде и погинуле борце са 60 станова, музичку школу и основну школу у Бистрици, родном селу Марка Павића.
Желим да будем ваш градоначелник, градоначелник свих грађана и да будем спона вас и СНСД-а.
Ја знам шта у Приједору треба радити и вјерујем у вашу подршку.
Обећавам да ћемо бринути о запошљавању и о вишечланим породицама. Најлакше је добро радити када се слуша властити народ. Ја ћу тако радити. Побиједићемо седмог октобра.

Милорад Додик
ОВО ЈЕ НАША ПОБЈЕДА
Ово би требало да буде наша побједа у Приједору. Желим да отклоном све недоумице и да кажем да безрезервно подржавам Дагу Тадића и нашу одборничку листу. Ми морамо осим градоначелника имати и стабилну скупштинску већину.
Ми морамо да имамо стабилне општине и да Република Српска буде боља и љепша. Учинио сам све да Приједор буде бољи, уређенији и развијенији град.
Ми неможемо и нећемо више испуњавати жеље странаца, бранићемо наш начин живота и нашу Републику Српску. Нећемо ићи тамо гдје нема Србије и у наредним данима затражићемо укидање војске БиХ.
Ја сам гарант нашег пута ка бољој и љепшој Републици Српској. Волио сам овај град и када није био уз мене и са вама сам у заједничкој тежњи да буде боље. Ја стојим иза обећања Драге Тадића.
Борићу се и даље за ваше интересе, јер ви сте ти који одлучујете. Учинили смо много, а ви сте дио побједниочке масе СНСД-а која нас подржава и кија нам даје снагу. СНСД је одговорна, државотворна странка која одлучује колика ће и каква бити држава Република Српска. Вјерујем у нашу побједу, стабилну Републику Српску, бољи и напредан Приједор уз вођство СНСД-а и Драге Тадића.

Архива