Оштра Лука: Побиједићемо

04.10.2012 Актуелно

 

Љубомир Тркуља
СНСД ЗНА, МОЖЕ И ХОЋЕ
СНСД је у протеклих 12 година водећи општину Оштра Лука остварио вриједне резултате. Од некада ратом опустошене средине, направили смо добре услове за живот. СНСД је показао да зна, може и хоће. Остварили смо добру сарадњу са Владом Републике Српске и као резултат тога су асфалтирани путеви, изграђена зграда општине, дом здравља и још много тога.
Наши резултати су видљиви и зато,  ту пред вама, тражимо вашу подршку како би смо наставили и даље развијати нашу Оштру Луку.

Љубомир Вулин
УРАДИЛИ СМО МНОГО
У протеклом периоду урадили смо много. Сада смо по трећи пут сами против свих других политичких странака које су се удружиле против нас. Недјеља, седми октобар је битан дан за Оштру Луку, јер ви одлучујете о вашој будућности.
Оштра Лука мора постати самостална општина која ће се развијати у сарадњи са Владом Републике Српске и она не смије бити привјесак ниједне друге општине, па ни Приједора ,како то наши политички противници најављују. Ми не смијемо дозволити да се Оштра Лука загуби у прљавим политичким играма.
Позивамо вас да не дозволите да вас преваре и не дајте власт авантуристима који најављују да ће зграду скупштине општине претворити у кокошињац. Иза овог тима СНСД-а стоји 12 година политичког искуства и развоја Оштре Луке. Ми смо гаранција напретка и боље будућности.

Милорад Додик
СНСД И ВУЛИН СУ МОЈ ИЗБОР
Радили смо у протеклом периоду на изградњи неопходних институција Оштре Луке и градили инфраструктурне пројекте у овој општини. Асфалтирали смо око 40 км путева, од чега издвајам пут за Будимлић Јапру. Став СНСД-а је да Оштра Лука наставља као самостална општина. Вјерујте, нисам знао да ова спортска дворана коју смо изградили није довршена, али одмах сам реаговао и радови ће почети колико сутра.Очекујем њен завршетак и обећавам да ћу за мјесец дана доћи да је отворим. У протеклом периоду урадили смо много, будите сигурни да нисмо могли више.
Ви као мала општина, свједоци сте да смо Републику Српску стабилизовали, поставили јасне одговоре на изазове и дилеме које су нам претходне власти оставиле.
У протеклом периоду, војска БиХ је потрошила 2,5 милијарди марака, од чега је једна трећина Република Српска. Ми смо одлучили да ту војску треба укинути и цијелу БиХ демилитаризовати, а новце вратити грађанима.
Ми никада нисмо калкулисали са интересима народа Републикке Српске. Нама нико неће постаљати услове како ћемо живјети. Никада ниједна странка није била везана за један народ као што је то СНСД који брани српске националне интересе. Републику Српску смо дигли на виши степен развоја.
Позивам вас да не доводите у птање оно што имамо овдје, успјешан тим СНСД-а и желим да гласате за одборничку листу СНСД и нашег начелника. Требамо стабилну локалну власт, само она је гарант развоја.Било ко други да дође неће имати моју подршку.
Вјерујем у нашу побједу и будућег начелника, Љубомира Вулина.

Архива