Нови Град: Спремни смо да побиједимо

04.10.2012 Актуелно

Вања Бајић
ИМАМО ПЛАН ЗА ПОЈБЕДУ
Спремни смо да побиједимо. Више од 4000 чланова СНСД у Новом Граду су гаранција за наш нови успјех. Ми имамо план за побједу и знамо шта ћемо радити у наредном мандату. Нудимо јасан план развоја. Не сумњамо у вашу подршку седмог октобра.

Нада Тешановић
СЊЕЖА ЗНА И МОЖЕ
Сњежана Рајилић је моја дугогодишња партијска пријатељица и биле смо заједно у НСРС. Желим вам рећи оно што ви добро знате да Сњежана зна, може и хоће. Зато вјерујем да ћете седмог октобра дати безрезервну подршку одборничкој листи СНСД и Сњежану Рајилић.

Александар Џомбић
СНСД И СЊЕЖАНА ЗА ЈОШ ЈАЧИ НОВИ ГРАД
Овдје нема дилеме, СНСД и Сњежана сигурно побјеђују. Сјетите се какав је овај град био прије четири године прије доласка СНСД-а на власт. Није било ништа и био је само мрак. Сњежана треба да побиједи, јер иза ње стоји СНСД, Влада Републике Српске и Милорад Додик.
Зато гласајте за Сњежу и СНСД, за још јачи, љепши и развијенији Нови Град.

Никола Шпирић
СНСД УРЕДИО И РАЗВИО НОВИ ГРАД
Сњежана је најбољи кандидат и за вас Новограђане најбоља понуда. Сјетите се прије четири године између Сарајева и Новог Града је изабрала свој град. Сњежана и СНСД воле овај град и зато су га за ове четири године уредили и развили. Жене су иначе у много ситуација одговорније од нас мушкараца и зато требате изабрати Сњежану за начелницу.

Сњежана Рајилић
МИ СМО УСПЈЕЛИ
Вечерас, овдје пред вама, подносимо вам рачуне. Одговорно тврдим да смо успјели. Била је то борба на живот и смрт. Побиједили смо и хвала вам што сте четири године били уз мене. Уређивали смо и развјали овај фград заједно са вама.
Прије четири године, предсједник јер обећао 10 милиона марака за Нови Град. Рекао је, Сњежана је способна и вјешта, донијеће још и више. Вечерас вам саопштавам да је у Нови Град дошло 14.700.000 КМ. Реализовали смо 183 пројекта, сваки девети дан је почињао нови пројекат, а у Нови Град је сваки дан улазило 10.000 КМ. Данас имамо сређен буџет, никоме ништа не дугујемо, а наслиједили смо дефицит од 4.200.000 КМ.
Ми имамо програм, знамо с ким ћемо и знамо како ћемо развијати овај град. Главни приоритет биће нам нова радна мјеста.

Милорад Додик
НАСТАВЉАМО ОВДЈЕ ДА РАДИМО
СНСД као велика странка одређује свој пут развоја. Окупљања морају бити око успјешних политика, а то је СНСД и зато сте ви са нама.
СНСД је својом политиком довео до тога да је Република Српска данас питана и да се у БиХ не може ништа ако то не дозволи СНСД, Влада Републике Српске и Милорад Додик.
Политику успјеха СНСД-а овдје у Новом Граду представља Сњежана Рајилић и ови дивни одборници. СНСД има јасну, препознатљиву политику и ми смо познати по томе што брзо доносимо одлуке. Ја знам да сам ја СНСД и Сњежана Рајилић ваш избор. Наставићемо овдје и послије седмог октобра и наше побједе даље да радимо.
Ви само гласајте за нас, а ми смо одговорни и оправдаћемо ваше повјерење. На крају, морам вам рећи, иако не волим говорити о другима да неки, без обзира колико пута изгубуили, не одустају. Неки очигледно не могу да схвате да никада неће бити власт. Моја порука је мајсторе, то није за тебе, буди портир. Знате коме су ове ријечи упућене и само да вам кажем да сам добио више гласова у Михаљичином селу него он сам, а он у мом селу није добио ниједан!
Хвала вам на подршци и вјерујем у наше даље успјехе и побједу.

Архива