Калиновик: Иза СНСД-а резултати, а пред грађанима одлука

02.10.2012 Актуелно

Радомир Сладоје
СВА ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА ИСПУНИЛИ
Све што је СНСД прије четири године обећао пред вама, све је испунио. Урадили смо све што је било у нашој могућности. Створили смо од Калиновика малу, урбану и уредну варошицу. Урадили смо много тога да Калиновик изгледа сасвим другачије прије четири године.
Наши данашњи политички противници били су више од 20 година на власти и иза њих није остало ништа. Ми чиста образа стојимо пред вама и поносно вас гледамо у очи. Тражимо ваше повјерење да наставимо радити бољи, напреднији и љепши Калиновик.
Не смијете погријешити да не гласате за одборничку листу СНСД-а и нашу начелницу Милеву Комленовић.

Милева Комленовић
СТОЈИМ ПРЕД ВАМА СА РЕЗУЛТАТИМА.
Калиновик је мјесто гдје се ради, гради и инвестира. Овдје дјелује одговорна власт која успјешно сарађује са одговорном Владом Републике Српске и нашим предсједником Милорадом Додиком. Обећавамо да ћемо након вашег указаног повјерења стварати бољи и љепши Калиновик. Ми смо општина која је у протеклом периоду смањила број незапослених за 150. Општинска власт ће и у наредном периоду бити партнер свима који желе добро Калиновику.
Стимулисаћемо инвестирање како би смо отварали нова радна мјеста, стипендираћемо образовање и стимулисати наталитет.
Иза нас су резулатати, а пред вама седмог октобра одлука. Власт није моћ, већ одлучност да се нешто уради, а СНСД и ја имамо визију развоја Калиновика.

Милорад Додик
ТРЕБА ДА НАСТАВИТЕ СА СНСД-ом
Ми смо они који смо у протекле четири године радили да Калиновик сада изгледа другачије него што је то био прије четири године. Овдје може бити и боље. Треба да дате повјерење одборничкој листи СНСД-а и начелници Милеви Комленовић, јер само тако са њима уз моју подршку Калиновик ће ићи крупним корацима напријед.
Ја се борим за јаку Републику Српску, а хоћу јак и развијен и Калиновик.
Будите сигурни да Калиновик има добру екипу и поручујем вам да их сачувате. Све што смо обећали то смо и урадили.
Морамо јачати ваше повјерење да овдје има живота. Немојте се двоумити седмог октобра, изађите на изборе и укажите повјерење СНСД-у и Милеви.

Архива