Фоча изабрала нови пут са СНСД-ом

02.10.2012 Актуелно

Вељко Марић
ФОЧА ИЗАБРАЛА СВОЈ ПУТ У БУДУЋНОСТ СА СНСД-ом
Фоча креће путем мира и напретка у нови развој са СНСД-ом. Ми тражимо и изабрали смо свој пут у будућност. Овај град више никада неће бити изолован од Републике Српске. Очекујемо скупштинску већину и побједу нашег кандидата Радисава Машића за начелника.
Подржаћемо након седмог октобра све пројекте који доприносе развоју Фоче. СНСД је одлучио да судбину Фоче преузме у своје руке. Одлучили сммо се за промјене на боље. Глас за СНСД и Радисава Машића је глас за бољу и напреднију Фочу.

Радисав Машић
НАШЕ ЗАЈЕДНИШТВО ЈЕ ГАРАНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ
Фоча је заједно, то је гаранција за развој. Грађани Фоче су одлучили да неће више ауторитативну власт, незаконит рад и политику која нас свађа са Баљалуком и Републиком Српском. Умјесто сарадње са Бањалуком, имали смо везу са Сарајевом.
Досадашња локална власт у Фочи није искористила природне ресурсе Фоче. Свједоци сте да иако је скупштина оппштине Фоча једногласно подржала пројекат Горња Дрина, локална власт је на све начине овај пројекат оспоравала.
Фоча не заслужује овакву власт. Фоча је изабрала нови пут са СНСД-ом. Очекују нас велике инвеститције и велики број радних мјеста. Овај град више неће да иде старим, већ новим, СНСД путем. Промијенићемо ставри на боље. Гласајте седмог октобра за бољу Фочу која ће вам Бањалуку и Београд једнако приближити. Обећавам да ћемо радити поштено, одговорно и јавно.

Милорад Додик
УЧИНИЋЕМО ОВАЈ ГРАД НАПРЕДНИМ
Фоча мора бити другачија и боља. Изградићемо нову Фочу и учинићемо овај град напредним.
Фочом је у протеклих осам година владао нико. Владао је човјек који је Фочу довео у изолацију. Овај нико је довео мржњу, презир и цинизам. Највећу штету од тога је имала Фоча и ви, њени грађани. Фоча мора бити другачији град.
Влада Републике Српске је очувала полуге развоја у Фочи, али није могла да учини са оваквом локалном власти ништа више. Желим вам рећи да ово што имате у лику никога то није цивилизација. Ми желимо бити солидарни са вама.
Сигуран сам да сте одлучили да направите промјене. Имате најљепшу одборничку листу у Републици Српској и очекујем да гласате за њу. Нудимо начелника који је израз воље већине вас овдје у Фочи и зато требате гласати за Радисава Машића, јер морате имати повјерење у оно што вам нудимо.
Фоча ће у наредном периоду бити једно велико градилиште. Током изградње хидроелектране овдје ће радити преко 4.000 људи. Не морам вам говорити шта ће то значити за ваш развај и за ваше свакодневне животе.
Изградио сам Чемерно, што ни Тито није успио и та комуникација ће итекако утицати на живот у Фочи.
Ја сам све ове године бранио интересе српског народа. Нисам дао на Србе. Ја сам ту да заједно са вама прођем кроз заједничку одбрану нашег начина живота. Морамо бити нормални и ја браним ту нормалност. Овдје сам са вама и будите сигурни да вас нећу изневјерити. Ми требамо и морамо бити заједно. Политику морамо вратити народу.
Желим вам рећи да сте због огвакве локалне власти пропустили много. Отиђите у друге средине гдје је СНСД на власти и видите шта су урадили, постигли и како живе.
Очекујем овдје седмога навече велику побједу и обећавам да ћу дан послије доћи на просолаву. Ваши животи су у вашим рукама. Ви бирате, ником ништа не дајете да би ваш живот био бољи и квалитетенији.

Архива