Бијељина изабрала СНСД и Миловановића

03.10.2012 Актуелно

Гаврило Бато Бобар
ОДЛУКА ЈЕ НА ВАМА
Ово је значајан тренутак за Бијељину и за Семберију. Све смо учинили да овдје у Бијељину дођу људи који држе дату ријеч и имају дјела. Донијели смо у Бијељину 220 милиона марака. Промијенићемо Бијељину и хоћемо њен развој са новим градоначелником, Мирославом Миловановићем и скупштинском већином СНСД-а.
Ми смо учинили све што је било на нама, сада сте на реду ви, да семог октобра извршите промјене у Бијељини.

Зоран Миљановић
НЕМАМО ПРАВО ДА ПРЕСПАВАМО ОВУ БИТКУ
Питам вас гдје су борци који су стварали у биткама Републику Српску. Најзначајнија битка ће се водити седмог октобра, битка за будућност нас и наше дјеце. Немамо права да преспавамо ову битку. Вјерујте мени који сам стварао Републику Српску, гласајте за новог градоначелника, Мирослава Миловановића.
Дошло је вријеме за промјене у Семберији и Бијељини.

Драган Калинић
МИЛОВАНОВИЋ, ЧОВЈЕК ЗА ПОБЈЕДЕ И ПРОМЈЕНЕ
Подржавамо Мирослава Миловановића зато што је он момак за побједе и промјене. Он је добар и поштен и стручан човјек, и зато има нашу подршку.
Мићо Мићић и његова дружина седмог одлазе и долази нови градоначелник, Мишко Миловановић.

Синиша Максимовић
СНСД ДОНОСИ ПРОМЈЕНЕ
Док сам ја радио и образовао се, мој град Бијељина је спавала. Вјерујем да смо способни да донесемо промјене у овом граду и вјерујем у нашу сигурну побједу.

Александар Џомбић
МИЛОВАНОВИЋ ПРАВИ ИЗБОР
СНСД Бијељини нуди министра Миловановића за новог градоначелника. Нудимо вриједног, угледног и перспективног човјека. Миловановић је прави избор за Бијељину. Он мора да побиједи. Сигуран сам да ћемо након седмог октобра имати одборничку већину СНСД-а иза којег ће стајати, велики СНСД, Влада Републике Српске и наш предсједник, Милорад Додик. То је гаранција сигурног развоја Бијељине.

Никола Шпирић
ОВО ЈЕ ВРИЈЕМЕ НОВЕ ВИЗИЈЕ БИЈЕЉИНЕ
СНСД и Миловановић су већ побиједили. Ваше вечерашње присуство је потврда нове велике побједе СНСД-а и Милорада Додика. Ово је вријеме када Бијељина пише нову визију развоја. То је нова, боља и љепша Бијељина коју води СНСД и Миловановић.
Ви имате лаган избор, јер на другој страни је противкандидат ефендија Мићо Мићић који не пропушта ниједан ифтар и који добива награде „Мићо интернационале“ које се плаћају износом између 5 и 25 хиљада марака.
Бијељина је већ одлучила и иде даље заједно са Додиком и Миловановићем.

Мирослав Миловановић
СПРЕМАН САМ ПРЕУЗЕТИ ФУНКЦИЈУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА
Бијељина има други буџет по висини у Републици Српској у висини од 58 милиона КМ. И поред овог буџета, многи грађани живе у прашини и са макадамом испред својих кућа. Питам се ко је узео ваш новац. Борци, који су стварали Републику Српску могу остварити своја права само ако су подобни чланови СДС-а. Урбанистички неред и саобраћајни колапс су недјело ове актуелне власти. Свједоци сте смрада који се шири са еколошке депоније и који угрожава ваше здравље. Живите у граду који има најскупљи кулурни центар чија је цијена 10 милиона КМ. У том центру Мићо и дружина пију, умјесто да развијају културне садржаје. Списак набрајања свега шта немамо је јако дугачак.
Овдје нема ништа осим табле Бијељина.
Спреман сам преузњети функцију градоначелника. Желим бити вођа тима који ће Бијељину извести на прави пут, а не владар. Утопистичка политика која се води већ низ година у Бијељини се мора промијенити.
СНСД као кључни фактор у Републици Српској и БиХ мора се потврдити и овдје у Бијељини. Очекујем да то потврдите седмог октобра. Вјерујем да Бијељина овог пута неће гласати за макадам. Убијеђен са да ћете гласати за промјене.

Милорад Додик
СНСД И МИЛОВАНОВИЋ, МОЈ И ВАШ ИЗБОР
Мирослав Миловановић је мој избор, а вјерујем да ће од седмог октобра бити и ваш. Он је најбољи избор за Бијељину као и наша одборника листа. Ми морамо бити једно, ми требамо бити заједно. Морате гласати за најјаче и најбоље, а најбољи је СНСД и ја. Ја вас никада нисам изневјерио.
Бијељина је за нас стратешко мјесто. Овај град мора имати људе који се жртвују за опште добро. Желим вам рећи да смо обезбиједили средства за одбрану Семберије од високих вода. Ми морамо имати одговоре за све изазове који стоје пред нама. Вратили смо Републици Српској достојанство, а намијењена јој је била судбина Републике Српске Крајине. Хоћемо да живимо у миру, ја нисам никакав авануриста због мајки које желе да сачувају сигурност својих породица. Ми волимо Србију, хоћемо у ЕУ, али тамо нећемо ако тамо нема јаке Републике Српске. Нећемо ићи у НАТО без Србије и ми нисмо никакви босански Срби, ми смо Срби. Ми морамо да водимо рачуна о себи.
Памет у главу Семберијо. С Мирославом гарантујемо добар и сигуран пут развоја. Ми смо показали способност и сигурност за велике пројекте. Волио сам вас и када нисте гласали за мене. Очекујем нашу велику побједу овдје седмога октобра.

Архива