Зворник заслужује власт СНСД-а

19.09.2012 Актуелно

 

Лазар Продановић
ПОБИЈЕДИЋЕМО ПО ШЕСТИ ПУТ
Ваше вечерашње присуство је потврда да ће СНСД овдје у Зворнику побиједити по шести пут. Градићемо просперитетни Зворник за наш заједнички интерес и хтијења овога града. Бићемо мотор развоја Зворника, исто као Додик Републике Српске.
Урадили смо све обећано, настављамо даље послије седмог октобра.

Зоран Стевановић
РАЗВИЛИ СМО ЗВОРНИК
Све је исто као и прије пет ипо година када сам се прикључио великој породици СНСД-а, само није исти Зворник. За протекли период како га водимо, развили смо га, и од запуштеног, створили један уређен и чист град, мјесто у које се долази и остаје.
Створили смо нову политичку климу у Зворнику и створили услове за нормално функционисање овога града. Урадили смо многе пројекте, а издвојићу само нормализацију водоснадбијевања, реконструкцију улица, а оно на што сам посебно поносан је изградња Саборног православног храма овдје у Зворнику. Сигуран сам да ће наши политички противници остати на политичкој маргини након седмог октобра.
Позивам вас да након седмог октобра дате глас за мене и СНСД јер је то најзначајнији дан управо за Заворник и вашу будућност. На нашој листи су бриљантни људи са беспријекорним биографијама у којима нема ниједне мрље. СНСД је будућност Зворника.

Игор Радојичић
ЗВОРНИК ЗНА
Знам добро какве су локалне власти у Зворнику биле до 2006 године. Зворник мора напријед. Он не смије да иде назад. СНСД-у и Милораду Додику требате ви и ваш глас, а сигурни смо да ћемо га добити зато што смо најбољи и зато што је Зоран Стевановић најбоља понуда за Зворник.

Милорад Додик
ЗВОРНИК ЗАСЛУЖУЈЕ ВЛАСТ СНСД-а
Зоран Стевановић и одборничка листа СНСД-а су најбољи дар Зворнику, они су мој избор и позивам вас да их подржите.
Зворник је лијеп град и овдје живе добри и поштени Срби. Ми хоћемо да градимо напредан и јак Зворник у јакој Републици Српској која воли Србију, а не воли БиХ.
Поносан сам што је Зворник промијенио свој изглед и лик. То је заслуга СНСД-а и нашег начелника Зорана Стевановића. Зворник је до прије пет година био тужно мјесто.
Ваш глас је моја снага и ја располажем само са њим и немам ништа друго. Ваш глас за СНСД и мене су снага у одбрани и очувању Републике Српске и њеног развоја.
СНСД води одговорну политику у којој је на првом мјесту Република Српска, њени интереси и ви.
Српски народ не смије да заборавља своје вође. Прије пар дана био сам на Палама и рекли су ми да се до првих предсједника Републике Српске, Радована Караџића и Момчила Крајишника долази по макадамском путу, а тамо је на власти СДС чији су они били предсједници. То су људи који су жртвовали свој комодитет и сигурност за Републику Српску и зато ћу ја асфалтирати пут и нећу бити неодговоран као СДС.
Ја знам национални интерес Републике Српске и чврсто га се држим. Цијело ово вријеме откако водим Републику Српску, сређивали смо нашу кућу која се зове Република Српска, а овдје код вас Зворник. За мене је ФБиХ иностранство. Ви врло добро знате шта је моја политика и политика СНСД-а.
Успјешан Зворник може бити само са СНСД-ом и Зораном Стевановићем и ово су људи за које требате гласати. Зворник заслужује власт једино СНСД-а. Након седмог октобра идемо даље са СНСД-ом јер са нама нема стајања.

Архива