Вукосавље: Хоћемо побједу

08.09.2012 Актуелно

Рајко Божић
НАПРЕДАК ВУКОСАВЉА ВЕЗАН ЗА СНСД
Грађани Вукосавља у задњих 12 година дају највећу подршку СНСД-у. Напредак Вукосавља везан је за СНСД, а за његов развој је неопходна локална власт. Седми октобар је прилика да трајно и заувијек напустимо неразвијене општине.

Борислав Ракић
ХОЋЕМО ПРОМЈЕНЕ
Увјерен сам да ћемо овај пут уз подршку СП, ДНС, ПДП и СДС побиједити и имати апсолутну власт у Вукосављу. Ми хоћемо промјене и сигурно ћемо престати са досадашњом праксом као што је случај са водом коју Вукосавље нема, а новац за изгадњу водовода је дозначила Влада Републике Српске.
Наша шанса је и изградња коридора 5Ц,  јер је Вукосавље прва излазна петља, а то је наша шанса за привлачење инвестиција.
Наша шанса за развој су и везе са Хрватском те подстицај привреди, а посебнио пољопривреди јер је Вукосавље изразито пољопривредна општина.
Хоћу седмога да побиједим, вјерујем у ваше повјерење и нећу вас изневјерити!

Милорад Додик
ВУКОСАВЉЕ ТРЕБА СНСД ВЛАСТ
Вукосавље треба да има бољу власт коју ће предводити и водити СНСД, јер да би смо вам помогли са нивоа Републике Српске морамо имати начелника и комплетну локалну власт. Позивам вас да се уједините, јер само заједно се можемо разумјети, опстати и развијати.
Наша гаранција опстанка и развоја је Република Српска која је политички и економски стабилна. С обзиром да сте многи од вас овдје дошли из ФБиХ, желим вам навести примјер Сребренице са којом се цијело вријеме манипулише у којој је очигледно био злочин али није био геноцид.
Гласајте за СНСД, јер је власт у општинама моја снага као и више од 50% власти СНСД на нивоу Републике Српске.
Од када СНСД има већину, престали су наши проблеми. Будите сигурни да чврсто и стабилно  стојим иза Републике Српске као што ћу чврсто стајати иза вашег начелника Ракића.

Архива