Велики СНСД води Хан Пијесак у развој

19.09.2012 Актуелно

Јанко Голијан
НАСТАВИЋЕМО ПОБЈЕДНИЧКИ ЦИКЛУС СНСД
СНСД ће наставити циклус побједа започет 2008. године. Развијаћемо Хан Пијесак и водићемо га путем развоја ка бољем.
Не сумњам да ћете гласати за СНСД, јер ми смо гаранција за сретну будућност општине Хан Пијесак.

Владо Остојић
ИМАМО ИЗБОРНУ ПЛАТФОРМУ ЗА РАЗВОЈ ХАН ПИЈЕСКА
За протекли четверогодишњи период се може рећи да је био период стабилизације и развоја. Рационално смо трошили буџетска средства , а буџет општине Хан Пијесак је током цијелог периода био стабилан. Имали смо добру сарадњу и помоћ Владе Републике Српске. Зауставили смо негативне трендове и кренули узлазном путањом.
СНСД има изборну платформу за развој Хан Пијеска. Настављамо започето и имамо добро стање. Циљ нам је да у наредном периоду развијемо пољопривреду, туризам,  да подстичемо развој малих и средњих предузећа како би смо повећали запошљавање. Ми имамо стратегију развоја општине.
Посебну пажњу ћемо посветити дјеци погинулих бораца, и при запошљавању ће они увијек имати приоритет. Пред нама је тежак посао у наредне четири године, а прeд вама, седмог октобра сигурно није јер на једној страни имате СДС и СДП, а надругој СНСД. Ваш одговор знамо.

Милорад Додик
СНСД ИМА РЕЦЕПТ ЗА УСПЈЕХ
СНСД има образа да буде пред вама, јер остављамо добро стање и општину Хан Пијесак у развоју. Ми имамо рецепт за успјех и развој свих општина у Републици Српској, а свједоци сте развоја Хан Пијеска. Не сумњам у вашу подршку, а желим да вам кажем да сам одбранио Републику Српску захваљујући вама. Моја једина снага су ваши гласови, а то је и ваша снага. СНСД  и ја лично смо рехабилитовали Републику Сррпску, али и достојанство српског народа.
СДС није ништа радио и и за њих није ништа остало осим што су радили иза себе. Иза СНСД-а су велика дјела и пројекти.
Не постоји источни и западни дио Републиек Српске, него само постоји једна Република Српска. Та подјела постоји само у главама СДС-а. Више средстава је отишло у развој „истока“ него у развој тзв. „запада“.  СДС води неодговорну политику и из тог разлога нема вашу подршку.
Током свих ових година и борбе за очување Републике Српске свједок сам поданичке политике коју води Младен Иванић и ПДП. Знам да сте то препознали и да нећете дозволити да вас овај пут седмог октобра преваре.
Република Српска је кључно питање опстанка српског народа, а кључни тренутак у њеном опстанку је био опстанак полиције Републике Српске. То је стратешко питање ових и будућих генерација Републике Српске. Ако хоћете напредак Хан Пијеска подржите СНСД, јер само велики воде напријед, а СНСД је једини то.

Архива