Угљевик: Сазрело вријеме за промјене

25.09.2012 Актуелно

Слободан Софић
ПРОМИЈЕНИЋЕМО ЛОКАЛНУ ВЛАСТ УГЉЕВИКА
Морамо седмог октобра промијенити оне који коче развој Угљевика и баве са самим собом. Позивам вас да гласате за промјене, а промјене доноси СНСД и наш кандидат за начелника, Реља Драгић.
Угљевик мора да побиједи, а побједиће ако гласате за СНСД и промјене.

Милутин Тасовац
МОРАМО ОСТАВИТИ ТРАГ УСПЈЕХА
Ми морамо остављати траг радећи и остављајући резултате свога рада. Садашња власт ништа не ради, осим што се бави нама и СНСД-ом. Иза СНСД-а су дјела и ТЕ Угљевик као носилац развоја овога краја под руководством СНСД-а у задње четири године биљежи само успјехе и послује без губитака. Отворили смо нових 200 радних мјеста, а слиједи и отварање нових.
Позивам вас да гласате за ову дивну одборничку листу успјешних и напредних људи. СНСД је гарант успјеха Угљевика.

Реља Драгић
ИМАМО ПЛАН РАЗВОЈА УГЉЕВИКА
Ми у Угевику сада имамо људе на власти који су без идеја и које морамо уклонити. Вашом вољом ћемо их седмог октобра очистити са наше политичке сцене.
Обећавам да ћу побиједити вашом вољом и да ћу бити начелник свих грађана Угљевика. Ми знамо како и на који начин треба развијати овај град. Израдили смо Платформу развоја Угљевика до 2016. године. Прихватаћемо програме и пројекте ТЕ Угљевик, Владе Републике Српске и радити на развоју пољопривреде са акцентом на воћарство. Намјенски ћемо користити средства од ренте и извршити топлификацију Угљевика. Радићемо на брзом и енергичном развоју привреде Угљевика.
Превасходно опредјељење ће нам бити запошљавање, а када то реализујемо онда ће слиједити улагања у инфраструктуру, спорт и културу.

Никола Шпирић
ВИ СТЕ СРЕТНА ОПШТИНА
Угљевик је сретна општина јер има буџет који је један од највећих када се гледа износ по глави становника. Ја вјерујем да ћете седмог октобра начинити прави избор гласати за СНСД и Рељу Драгића и почети коначно развој овога мјеста на прави начин.

Милорад Додик
МОЈ ИЗБОР ЈЕ ЛИСТА СНСД И РЕЉА
Дошао сам да вам кажем да је ова одборничка листа као и Реља Драгић мој избор и очекујем од вас да је подржите. Иза СНСД-а су дјела, а оно што је најврједније је оно да смо стабилизовали ТЕ Угљевик. Хоћемо наше привредне, енергетске капацитете да оставимо нашем народу и нашој дјеци. Очекује нас 2014. године ТЕ Угљевик III и нових 800 радних мјеста.
У ово ╗општину је од ТЕ у протекле четири године уплаћено 52 милона КМ.
Ја вас питам гдје су те паре, на шта су утрошене када је Угљевик овако запуштен и неразвијен. Вишак топлотне енергије из ТЕ који је нуђен за топлификацију није прихваћен и зато сте се ви мрзнули.
Ова власт се бави једино нама, а не развојем Угљевика. Причају вам разне приче и неистине везано за огромне инвестиције које улазе у ово мјесто.
Руска Федерација је гарант за све инвестиције које долазе овдје, а ова власт прича да је то криминални и сумњиви новац. Овдје нема страха за будућност.
Република Српска има чист образ и овдје није почињен никакав геноцид. Овдје су проблем они који су побили Србе. Сви који су починили злиочине немајуи нашу подршку. Када би нас оставили на миру, Република Српска би гледајући све своје потенцијале била права „државетина“ али ми нећемо журити. За све има вријеме. Нећемо правити авантуру. Само се једном прави референдум за независну државу, а ја ћу одлучити када ће то бити.
Република Српска се данас пита за све у БиХ. Ово су наши мандати, ово је наш живот. Овдје се ми питамо. Волим овај народ, волим Републику Српску. Оно што они хоће, ми нећемо.Морамо бити заједно, ви и СНСД.
Очекујем нашу убједљиву побједу седмога октобра, овдје у Угљевику.

Архива