СНСД за стабилну и развијену Власеницу

19.09.2012 Актуелно

Мирослав Мићо Краљевић
СНСД, НОСИЛАЦ РАЗВОЈА ВЛАСЕНИЦЕ
Прије осам  година са овог истог трга кренули смо ми из СНСД-а овдје из Власенице и према истоку и према западу Републике Српшске. Од 2008. године од како смо на власти, овдје у Власеници,  развијали смо ову општину и данас слободно могу рећи да је СНСД носилац развоја Власенице.
Позивам вас да гласате за СНСД и нашег кандидата, Младена Поповића, јер су они гаранција развоја.

Игор Радојичић
ВЛАСЕНИЦА ТРЕБА СНСД И МЛАДЕНА ПОПОВИЋА
Упоредите садашње стање са оним од прије четири године и ваша одлука седмог октобра биће лака. Хоћемо развијену Власеницу и хоћемо да она буде мјесто у које долазе и остају млади. СНСД је због тога и развијао овај град и то ће наставити и у наредне четири године.
Шест странака против СНСД-а није коалиција за Власеницу, већ коалиција за пропаст. То нису неке нове странке, већ оне старе, вама добро познате, које су много година владале Власеницом и иза којих је остала само пустош.
Власеници треба СНСД и Младен Поповић. Позивам вас да седмог октобра гласате за СНСД, за кућу у којој је домаћин, овдје у Власеници, Младен Поповић, а у Републици Српској, Милорад Додик.

Младен Пиоповић
СЛИЈЕДИ ДАЉИ РАЗВОЈ ВЛАСЕНИЦЕ
Ваше вечерашње присуство је потврда вашег повјерења у СНСД и ваша жеља да се све ово задржи и сачува. Наслиједили смо 2008. године хаос, а данас имамо уређену општину. Имовина општине је тада вриједила пет, а данас је 23 милиона КМ.
Ријешили смо многа стратешка и животна питања за ову општину, а једно од најбитнијих је водоснадбијевање, не за данас већ и за сутра. Слиједи наредне четири године развој под називом „четири корака за будућност“. Градићемо инфраструктуру, довести воду и асфалт до сваке куће, улагати у образовање, изградити индустријску зону и водити пажљиву и праведну социјалну политику.
Власеница је данас отворен град и са СНСД-ом је добила наду за живот. Вјерујем да ћете седмог октобра јединствено подржати СНСД, нашу одборничку листу и мене као начелника.

Милорад Додик
ВЛАСЕНИЦА ЗНА ШТА РАДИ
Власеница је за мене једно од најомиљенијих мјеста. У њу смо, у протекле четири године, уложили 21 милион КМ. Наше и ваше јединство је овдје показало како се ради.
Само знањем и стручношћу можемо ићи напријед и зато сам одлучио да отворимо дрвопрерађивачки смјер на вашем факултету и изградимо у овом мјесту студентски дом.
Република Српска мора бити независна и то је мој циљ, а ја не морам да будем њен предсједник.
СНСД има одговорност за Републику Српску као и за Власеницу и ја поносно стојим овдје пред вама и нема ниједног од пројеката који овдје у Власеници нисам подржао. Република Српска је данас економски и политички стабилна и ми хоћемо да и Србија буде јака, имамо партнерске односе са Русијом, Република Српска зна данас шта ради.
Позивам вас да седмог октобра гласате за СНСД и Младена Поповића јер само тако ћете имати стабилну и јаку Власеницу.

Архива