СНСД вратио Мркоњић на прави пут

18.09.2012 Актуелно

Зоран Тегелтија
ПОБИЈЕДИЋЕМО СЕДМОГ ОКТОБРА, ЈЕР ТО ЖЕЛИТЕ ВИ
СНСД је више од политичке странке и ми себе сматрамо породицом, а зна се да породица рјешава све животне проблеме. На посљедњих шест избора побиједили смо овдје у Мркоњићу са процентима од 45-70%. Тражимо вашу подршку да наставимо даље. Побиједићемо јер то желе грађани Мркоњић Града.
Иза нас је осам успјешних година, а најбоље године су пред нама. За њих смо спремни и организационо и кадровски.

Никола Шпирић
СРЕТАН ЈЕ ГРАД КОЈИ ИМА ОВАКВЕ ЉУДЕ
Побједа СНСД-а и Дивне Аничић је сигурна, а ја желим да вам кажем да је сретан град који има овакве људе као што их имате ви. Мркоњић Град је дио велике моћне породице СНСД-а, а то је гарант успјеха свих вас.

Игор Радојичић
ПОВЈЕРЕЊЕ ЗА ПОВЈЕРЕЊЕ
Са вама сам већ много година и врло добро знам како је изгледала општина Мркоњић Град 2004. а знам како то изгледа сада 2012. године. То су два свијета и данас се има шта показати и видјети.
Овдје функционише провјерена формула, повјерење на повјерење. Грађани Мркоњића дају мандат, а СНСД то повјерење враћа развојем и бољим животом. Седмога октобра „свиће Дивна Зора и Мркоњић“ да потврди нову побједу СНСД-а и Дивне Аничић.

Дивна Аничић
СНСД И ОВИ ГРАЂАНИ ЖЕЛЕ ДА МРКОЊИЋ БУДЕ БОЉИ И БОГАТИЈИ
Ова генерација СНСД-а завршиће започето и почети нове пројекте. Спроводили смо и спроводићемо досљедно програм СНСД-а. Ми грађани желимо да овај град буде бољи и богатији. СНСД има свој циљ, и ми смо овај град вратили на прави пут.
Сигурна сам да ћемо завршити све послове који стоје пред нама и да ћемо бити брза и ефикасна власт која ће се држати дате ријечи.
Имамо људе, имамо енергију и имамо подршку вас, грађана Мркоњић Града. Вјерујем у вас и нашу сигурну побједу седмога октобра.

Милорад Додик
ПОНОСАН САМ ШТО САМ ДИО УСПЈЕХА МРКОЊИЋ ГРАДА
Тешко је да било ко, ко се бави полотиком да доживи ово што ја доживљавам вечерас. Стојим овдје пред вама чистог образа поносан на све што је урађено и учињено. Све ове године радимо заједно, ми из СНСД-а и ви из Мркоњић Града. У овај град је из Владе Републике Српске уложено 60 милиона КМ. Поносан сам што сам дио успјеха који се зове Мркоњић Град.
Сачували смо и стабилизовали Републику Српску и нема више ништа да се дешава у БиХ, а да се Република Српска не пита. Ја нисам дао ниједну надлежност да се са Републике Српске пренесе у Сарајево. Наша политика је одбрана интереса Републике Српске. Будите сигурни да вас никада нећу издати.
Увијек може више и чинићемо све да постигнемо бржи и већи развој Републике Српске. Дајте нам повјерење седмога октобра и нећете зажалити. Са СНСД-ом нема стајања и послије седмога октобра настављамо да идемо даље.

Архива