СНСД води Вишеград ка бољој будућности

12.09.2012 Актуелно

Винко Дроца
ВИШЕГРАД, ГРАД У КОЈИ СЕ ДОЛАЗИ
Вишеграду је пружена прилика да крене ка бољем. Радили смо бројне пројекте и започели многе од којих је Андрићград најзначајнији и који је реалност. Имамо Андрића, Емира и Милорада Додика.
Тешко је набројати све учињено у Вишеграду, јер Вишеград је сада град у који се долази, два града на двије ријеке.
Седмога октобра шаљемо вијест из Вишеграда да је СНСД и Томислав Пиоповић побиједио. Иза нас су дјела, јер знамо шта хоћемо и шта можемо.

Томислав Поповић
СНСД ПРОМИЈЕНИО ВИШЕГРАД НАБОЉЕ
За напредак Вишеграда требају људи који знају шта хоће, а ти људи долазе из СНСД-а предвођени Милорадом Додиком. Вишеград није велики град, али је довољан за један лијеп и удобан живот. Наслиједили смо дефицит од претходне СДС-ове  власти од два милиона КМ и за четири године кренули убрзано напријед.
Вишеград је примјер како треба радити. Овјде се запошљавају људи, и имамо мање незапослених него 2008. године.
Вишеград је град у који долазе амбасадори и најзначајнији европски и свјетски државници, у њега се долази, а не као раније одлази. Све се промијенило набоље.
Ријешили смо много проблема од којих је проблем водоснадбијевања био највећи. У наредном периоду очекују нас бројни задааци од којих је најбитнији развој туризма и развој села.
Радили смо без лажи и преваре и способни смо да овај град поведемо ка бољој будућности. Вишеград са СНСД-ом има перспективу и ми знамо да смо на правом путу.

Никола Шпирић
ПОЛА МИЛИОНА ТУРИСТА
СНСД је за протекле четири године створио један нови Вишеград. Два града у једном који ће годишње долазити пола милиона туриста. То је визија великог Милорада Додика.
Велики народи имају великог предсједника, а ми Срби Милорада Додика. Његова снага сте ви и зато, пошаљите поруку Сарајеву да чврсто стојите иза њега. Додик је народни предсједник који је са својим народом, а ови из СДС-а у своје општине примају само Бакира Изетбеговића и реиса Церића.

Милорад Додик
МОРАМО ДА НАСТАВИМО ОВАЈ ПУТ РАЗВОЈА
Овај град заслужује да га развијамо и да завршимо Андрићград као и да уредимо оостатак Вишеграда који ће бити видљив одасвуд, па и са мјесеца.
Морамо да наставимо овај пут успјеха и доброга. Нисам се бојао да уђем у овај пројекат, јер морамо да спојимо све вриједности српскога народа. Градићемо овдје и синагоду, а завршетак ће бити 2014. године.
Свјестан сам да као посљедица глобалне економске кризе постоје бројни проблеми, а нама предстоји једна велика борба која се зове борба за радна мјеста.
БиХ је пропаст и то је толико пропало да се не вриједи за то више борити. Нама је Република Српска приоритет и за ових протеклих шест година, Србе сам ослободио страха. Поносно стојим пред вама јер сам вратио достојанство српском народу.
Чиста образа стојим пред вама, јер смо учинили и урадили све обећано и више од тога.
Томо Поповић мора бити начелник, јер бољег у Вишеграду немате. Имам визију и знам шта хоћу. Немам више шта да вам дам јер сам вам себе већ дао. Морамо да идемо даље заједно. Вјерујем у нашу сигурну побједу седмог октобра.

Архива