СНСД успјешно развија Рибник

18.09.2012 Актуелно

Драган Војводић
РИБНИК ПОСТАО АТРАКТИВНО МЈЕСТО ЗА ЖИВОТ
СНСД овдје у Рибнику побјеђује од 2000. године и слободно можемо рећи да су Додик и СНСД заштитни знакови Рибника. Побиједићемо заједно са вама и седмога октобра.
Набрајати све урађено је велик посао, зато што је списак учињеног дугачак. У протеклом периоду, под вођством СНСД-а, Рибник је постао уређен мали град. Постали смо атрактивна туристичка дестинација и привлачно мјесто за живот.

Горан Савић
СНСД ОПРАВДАО ПОВЈЕРЕЊЕ
СНСД је у протеклих 12 година сигурно оправдао ваше повјерење и од Рибника некад изразито неразвијеног и запуштеног створио општину у развоју. У протекле четири године у Рибник је уложено од стране Владе Рењпублике Српске 12 милиона КМ. То је град и општина која се може развијати само уз помоћ Владе Републике Српске.
Све обећано овдје у Рибнику смо испунили и урадили. Реализовали смо стабилан буџет, имали рационално трошење средстава, бринули за младе и стипендирали студенте, а изградили смо и асфалтирали 70 км путева и улица. Изградили смо спортску дворану и много уличних расвјета.
За Рибник се слободно може рећи да има два времена; вријеме прије Додика и вријеме са Додиком. Позивамо вас да гласате за нашу одборничку листу и мене као начелника, а ми ћемо ваше повјерење наградити развијајући Рибник и стварајући боље и квалитетеније услове живота.

Никола Шпирић
ГЛАС ЗА РИБНИК, ГЛАС ЗА ДОДИКА
Ови избори  су више од обичних локалних избора. Ваш глас за одборничку листу СНСД-а овдје у Рибнику и нашег кандидата за начелника Савића је и глас за Милорада Додика. Ваша подршка и повјерење су снага Додику у његовој одбрани Републике Српске.
Ви већ 12 година знате вриједности СНСД-а и Милорада Додика и зато му поклањате своје повјерење. Не сумњамо да ћете то учинити и седмог октобра.

Милорад Додик
БЕЗ СНСД-А НЕМА РАЗВОЈА РИБНИКА
Већ дуго смо заједно, узајамно смо повезани и слободно могу рећи да се ја, СНСД и ви добро разумијемо. Ја не могу без вас, а ви не можете без мене. Долазим чиста образа овдје у Рибник, исто као што долазим у свако мјесто у Републици Српској, јер све што сам обећао то сам и урадио. У Рибник је уложено 12 милиона КМ од стране Владе Републике Српске, а тај тренд ћемо наставити и у наредном периоду. Локална власт, начелник и скупштинска већина су јако битни за развој једне општине и позивам вас да не експериментишете и не мијењате нешто што је у протеклом периоду било изузетно успјешно.
Проблеми са бившим начелником су иза нас и ми се требамо окренути будућности и свим снагама заједно, послије седмог октобра, кренути у даљи развој Рибника. Нисам заборавио, а и нећу ваше повјерење у континуитету, и зато ћу свом енергијом и снагом чинити да омогућим даљи развој Рибника.

Архива