СНСД у Брчком урадио много

25.09.2012 Актуелно

Ђорђа Којић
СНСД УСПЈЕШНО РАЗВИЈАО БРЧКО
СНСД је у протеклом четверогодишњем периоду са мјеста градоначелника успјешно развијао Брчко и поред бројних опструкција које су спречавале тај развој. Издвојићу фабрику воде, и обилазницу око Брчког чија ће реализација почети ускоро као и петсто приправника који су одрадили приправнички стаж, овдје у Брчком.
Вјерујем у наставак ваше подршке СНСД-у коју ћемо ми знати да вратимо нашим развијањем општине Брчко и стварањем ваших бољих услова за живот. И у наредном периоду градоначелник ће бити из редова СНСД-а, а очекују нас и нова радна мјеста.

Мирослав Гаврић
ОТВОРЕНА КАНЦЛЕРАИЈА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Реализовали смо бројне инфраструктурне пројекте овдје у граду и развијали околне мјесне заједнице. Списак учињеног је јако дугачак, а ја желим да истакнем посебно да је отворена канцеларија Владе Републике Српске овдје у Брчком а затворена канцеларија ОХР-а.

СНСД МОРА БИТИ СНАГА У БРЧКОМ
СНСД мора бити највећа снага у Брчком. Ми хоћемо да Брчко буде град једнаких шанси за све. Нећемо дозволити сатанизацију и нападе на било кога, овдје у Брчом. Знам да сте препознали политику СНСД-а и Милорада Додика и вјерујем у вашу подршку заједничкој листи коју предводи наш Ђорђа Којић.

Милорад Додик
МОРАМО ПОКАЗАТИ ЈЕДИНСТВО
Ми морамо показати јединство и окупити се око идеје и људи који могу да изврше промјене. Обећавам вам да вас Република Српска никада неће оставити. Ријешили смо се странаца, отишли су, и ми остајемо своји на своме.
Прошло је вријеме сатанизације Срба и намјештаљки попут ових која се десила Драгану Пајићу. Наши ставови су јасни, поручујемо да нема укидања Републике Српске, треба укинути БиХ, шта ће нам када од ње немамо никакве користи. Република Српска и Брчко могу сами.
Бошњаци су добар народ али су им политике лоше. Сјетите се Хариса Слијаџића и 100% Босне, ја им поручујем, имаће само 26%. Ми нисмо послушници као што је то био Драган Чавић и Младен Иванић.
Република Српска је постала политички и територијални незаобилазни фактор. Има да се поштују Срби, јер и ми поштујемо друге.

 

Архива