СНСД је од Шипова створио бренд

18.09.2012 Актуелно

Милан Ковач
ПОТВРДИТИ ПОВЈЕРЕЊЕ У СНСД
Све обећано смо урадили и много више од тога. Опоравили смо Шипово, и оно је данас, то се сигурно може рећи, постало бренд.
У Шипово вриједи улагати. Урадили смо километре путева и за Шипово се може рећи да је општина у којој нема проблема. Инвеститори се утркују, а инфраструктурни пројекти се без проблема реализују. У Шипову је данас добро и за двије године овдје неће бити незапослених.
СНСД је потребан Шипову да би смо у наредном периоду урадили започете пројекте као што је изградња административног центра општине, спортске дворане и многих других.
Шипово се више не може зауставити у развоју и зато данас тражимо глас за СНСД и нашег начелника Малиновића.

Душан Малиновић
ПОТВРДИТЕ  ВАШЕ ПОВЈЕРЕЊЕ У СНСД
Потврдите ваше повјерење у СНСД седмог октобра, а вечерашњи скуп и ваше велико присуство је потврда да сте препознали све оно што смо урадили и да ћете нам поново дати ваше повјерење.
Данас је буџет општине Шипово стабилан и износи пет милиона КМ. У овај град је ушло још 41 милион КМ који су дошли преко Владе Републике Српске и других инвеститора.
Знали смо шта хоћемо и како да радимо. Наш циљ је 12 одборника и мјесто  начелника општине.
Дајте нам подршку и потврдите ваше повјерење у СНСД.

Игор Радојичић
СЕДМОГА ЗА ДУШКА И СНСД
Шипово се мијења и постало је препознатљива СНСД кућа. Ви нисте сами, иза вас је велика породица СНСД, Милорад Додик.
Вјерујем да нећете насјести на приче оних који вам се сада нуде, а када су били на власти упропастили су приватизацију у уништили Републику Српску. Сада би да се врате, а ви им то, сигуран сам, нећете дозволити. Зато седмога, за Душка и СНСД.

Никола Шпирић
ВАША ПОДРШКА, СНАГА ДОДИКУ
Знам да ће стари начелник бити и нови начелник као и листа СНСД-а и да ће остварити велику побједу овдје у Шипову. У ову општину, Влада Републике Српске је уложила 41 милион КМ, а то је заслуга власти у Шипову, СНСД-а, Владе Републике Српске и Милорада Додика.
Позивам вас да гласата за наше кандидате, јер подршка њима је захвалност и снага Милораду Додику.

Милорад Додик
МОРАМО БИТИ ЗАЈЕДНО
Ваше присуство је потврда да ћемо поново и још убједљивије побиједити. Морамо се окупити и бити заједно, јер само тако можемо чинити велике ствари. Само велике политичке странке могу мијењати и развијати и Шипово и цијелу Републику Српску.
Ваше присуство доживљавам као подршку за оно што смо радили и за оно што ћемо чинити. Идемо даље у нове побједе, нема стајање, Шипово ће се још брже развијати са СНСД-ом и нашим начелником Малиновићем.

Архива