СНСД изградио нови и бољи Соколац

11.09.2012 Актуелно

Мирко Чоловић
ИСПУНИЛИ ОБЕЋАНО
Испунили смо све обећано везано за изградњу инфраструктуре и стварање нових и бољих услова за живљење у општини Соколац. Наши резулатати су видљиви, а посебно издвајам асфалтирање 48 км путева и 13 км водовода. Посебно смо развијали пољопривреду, ратарску производњу смо повеаћали 15 пута. Због суше која је ове године харала овим подручјем, обезбиједили смо за све сточаре храну. Посебно смо поносни на изградњу спортске дворане у коју је уложено 1,7 милиона КМ, а коју су наши претходници започели каменом темељцем 1997. године.
Соколац са СНСД-ом гледа у будућност и не треба да се враћа у прошлост.

Душан Ковачевић
СОКОЛАЦ СЕ НЕ МОЖЕ ПРЕПОЗНАТИ
За четири године колико је СНСД на власти у Сокоцу, овај град и општина се не могу препознати. Од запуштене и неуредне средине постали смо уређена и урбанизирана средина. Требала нам је једна година да ријешимо све наслијеђене дугове, а наредне три године смо радили развојне пројекте. Бојан Тошић ће наставити ондје гдје сам ја стао.

Бојан Тошић
БУДИТЕ ДИО ПОБЈЕДНИЧКОГ ТИМА
Рођени сам Сокочанин и сви моји су рођени и моја дјеца ће наставити исто тако. Други кандидати нису такви и нуде вам се долазећи из других средина.
Сјетите се како је изгледао Соколац 2008. године и одговорно тврдим да смо за четири године урадили више него они за 16 година. У наредном периоду радићу на стварању ефикасне локалне самоуправе која ће радити на унапређењу шумарства, пољопривреде и туризма и радићу на даљој урбанизацији града.
Ја вјерујем у вас, а надам се да и ви вјерујете мени. Будите дио побједничког тима.

Милорад Додик
МОЈ ИЗБОР ЈЕ БОЈАН ТОШИЋ
У Соколац смо у протекле четири године уложили 26 милиона КМ. Истим темпом ћемо наставити и у наредном периоду. Влада Републике Српске и ја лично ћемо одржати развој Сокоца и зато вас позивам да гласате за одборничку листу СНСД и нашег кандидата за начелника, младог Бојана Тошића.
Вјерујем да гледате у будућност и да нисте заборавили како је овдје било до 2008. године. Зато очекујем вашу подршку која ми даје снагу у одбрани Републике Српске. За мене је БиХ морање, а Република Српска хтијење. Свједоци сте да у Сарајеву нема Срба, то је потврдио и Патријарх Иринеј који је рекао да у њему има веома мало хришћанског, оно никада неће бити наш главни град.
Република Српска биће кад-тад самостална држава и ја се не бојим да то кажем, јер све ове године радим на њеној одбрани и њеној изградњи. Политика СНСД-а је дала резултате и они су очигледни и препознатљиви.
Република Српска је политички и екононмски стабилна и гарантујем редовну исплату плата и пензија свим буџетским корисницима, а свједоци сте да су много развијеније државе у дубокој економској кризи и као Словенија пред банкротом.

Архива