СНСД и Модрича су стално заједно

30.09.2012 Актуелно

Бојан Видић
СНСД ОСТАЈЕ ПРВИ У МОДРИЧИ
СНСД ће седмог октобра овдје у Модричи убједљиво побиједити. И послије ових избора бићемо број један. Много тога смо урадили у Модричи. Модрича је данас једна од најстабилнијих општина у Републици Српској.
СНСД је данас спој младости и искуства и гаранција развоја Модриче. Сигурно и послије седмога идемо заједно даље.

Младен Крекић
МОДРИЧА ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА СМО МИ СИГУРНИ ПОБЈЕДНИЦИ
Желим да се захвалим нашим Милици и Пери Јелићу што су вечерас овдје заједно са нама. Ми смо сретни јер је и Милорад Додик и вечерас и увијек заједно са нама. Желим вам рећи да су наше трибине ове године биле најпосјећеније и сигуран сам у нашу убједљиву побједу.
Желим да седмог октобра будете тај „народни кантар“ и оцијените како смо радили. Ја знам да је моја Модрича показала да смо ми сигурни побједници. Посао смо завршили, изабрали одбоеничку листу СНСД-а и начелника.

Игор Радојичић
НЕМА ДИЛЕМЕ
Очигледно је да Модрича нема дилеме. Младен Крекић за начелника и одборници СНСД-а. Модрича и СНСД су већ пуних осам година заједно. Сјетите се како је Модрича до доласка СНСД-а до 2004. године изгледала, погледајте какава је данас.
Сваке године смо рјешавали по један проблем.
Ви знатре да је СНСД и Крекић најбоље рјешење за Модричу. Модрича је добра кућа с СНСД-ом.

Милорад Додик
МИЛАН БИ ВЕЧЕРАС БИО ПОНОСАН
Мој драги пријатељ, Милан Јелић, је оставио у мом животу једну дубоку празнину, коју још нисам и вјероватно нећу никада попунити. Милан је изнад свега волио Модричу и Републику Српску. Он живи сваки дан у мом срцу и због њега волим све вас и Модричу.
Његов мото је био да морамо да идемо даље, да нема стајања и да ћемо ићи до краја. Милан припада вама Модричанима и цијелој Републици Српској.
Много тога смо Милан и ја започели заједно. Будите сигурни да ни њега ни вас нисам изневјерио. Заклео сам се на његовом гробу да ће га чувати полиција Републике Српске и то сам испунио.
Ја сам овдје зато што ви то желите. Ви и ми смо заједно и између нас постоји синергија и не можемо једни без других. У протеклом периоду нисмо могли више урадити, гледајући комплетне односе у БиХ, региону и свијету.
Данас Република Српска изгледа боље, јер је води СНСД коме сте ви дали и дајете подршку. Ми морамо ићи до краја заједно, ми морамо издржати.
За Модричу је важан Младен Крекић. Ви имате сјајну прилику да видте шта је он урадио, а шта је прије њега СДС. Ми морамо задржати нашу снагу, окупити се око СНСД-а и мене, јер без лидера овај народ нема шансе да успије.
Ви бирате, сигуран сам у нашу велику побједу. Према вама сам велики дужник и борићу се за развој Модриче. Знам да ћемо овдје успјети, јер овдје станује живот.

Архива