СНСД и Гојко најбоља понуда за Љубиње

27.09.2012 Актуелно

Гојко Лечић
БИЋУ НОВИ НАЧЕЛНИК
Актуелна власт СДС-а која већ више од двије деценије влада овим градом све што је обећала прије четири године ништа није испунила. Вјерујем да не постоји више ниједан разлог да им дате ваше повјерење. Позивам вас да почнете другачије размишљати. Нудим много више и подршку Владе Републике Српске.
Обећавам да ћу ријешити проблем водоснадбијевања Љубиња, уредићу локалне путеве и гарантујем да неће бити отпуштања радника. Вјерујте у мене и СНСД и тврдим да ће све бити боље након седмог октобра.

Александар Џомбиић
ЉУБИЊЕ СПРЕМНО ЗА ПРОМЈЕНЕ
Очекујемо овдје у Љубињу седмог октобра побједу СНСД-а и Гојка Лечића за начелника. Ја мислим да је Љубиње спремно за промјене. Ви требате знати да се мале општине попут Љубиња не могу развијати без подршке Владе Републике Српске. Сва обећања Гојка Лечића ће бити и моја и ми ћемо их заједнички и извршити.
Тврдим да су СНСД и Гојко најбоља понуда за Љубиње.

Милорад Додик
ОВДЈЕ САМ ДА СА ВАМА ПОСТИГНЕМ ДОГОВОР ЗА СЕДМИ ОКТОБАР
Сваки захтјев који је дошао одавде из Љубиња од стране Владе Републике Српске је испуњен. Не могу знати шта су локални проблеми, то је посао локалне заједнице. Овдје сам да са вама постигнем договор и вашу подршку за седми октобар.
Ако нас подржите, а вјерујем да хоћете, ми ћемо имати одговорност за развој Љубиња.
Ви искалкулишите шта је за вас најбоље. Ако вјерујете да је СНСД и Гојко, онда гласајте за нас. Не сумњајте у наше добре намјере и нашу добру вољу.
Долазим чиста образа овдје у Љубиње и свако мјесто у Републици Српској, јер сам одбранио Републику Српску. Она, у политичком погледу никада ние боље стајала. Знам за економске проблеме, али они су посљедица глобалне економске кризе.
Све обећано према Херцегови је испуњено. Херцеговина више нијје излована, она је данас отворена и има перспективу развоја. Позивам вас да гласате за Гојка и листу СНСД-а и могу вам обећати уз овај постојећи још један буџет годишње за развој Љубиња. Морамо бити заједно и само тако можемо рјешавати проблеме.

Архива