СНСД и Добро Ћук једини избор за Требиње

28.09.2012 Актуелно

Драган Сорајић
ИЗАБЕРИТЕ ПРАВИ ПУТ
Република Српска и Требиње су овакви захваљујући превенствено једном човјеку који се зове Милорад Додик. Ми из Требиња смо уз њега и пружамо му подршку, а вама препоручујем да нам се придружите. Седмога октобра ви бирате свој пут за будућност и напредак Требиња, вас и ваше дјеце. Тај пут се зове пут СНСД-а, Милорада Додика и Добре Ћука.
Вјерујем у вас и знам да ћете нас подржати и да ћемо побиједити.

Доброслав Ћук
ХОЋУ ВАШЕ ПОВЈЕРЕЊЕ ТРЕЋИ ПУТ
Учинио сам све протеклих осам година за добро Требиња. Сада могу рећи да смо успјели. Када смо вашом вољом 2004. године преузели власт, Требиње је било јадно, тужно и никакво. Скинули смо санкције међународне заједнице и укинули тужбу која нам је пријетила да будемо готово уништени.
Данас сам поносан на Требиње и на све оно што смо за њега урадили.
Ријешили смо снадбијевање града водом као и питање наводњавања пољопривреде. Постајемо град туризма, град у који се долази и у којем се остаје. Урадили смо 64 стана за породице погинулих и инвалиде од прве до четврте категорије. Урадили смо спомен комплекс, аутобуску станицу и дјечији втрић у Горици. У току је рад на иссточној обилазници града, а западна је већ урађена.
Вама се данас нуде они који су све упропастили и који ништа нису створили. Мој животни мото је рад, поштење и морал, они су ме и довели на мјесто начелника.
Дан гласања, седми октобар је цивилизацијко питање за Требиње како наставља даље; да ли са мном, СНСД-ом и Додиком напријед или поново у заостајање, пропадање и стагнацију.

Драган Калинић
МНОГО СТЕ ЈАКИ
Гледајући вас вечерас закључујем да сте много јаки. Подржавамо Добру Ћука за начелника јер је добар човјек, добар стручњак и добар градоначелник. Он није најбољи, али најбољи је ту, у првом реду и зове се Милорад Додик. Додик стоји иза Добре и Требиња, а иза Додика је народ.

Милорад Додик
ДОБРО ЋУК ЋЕ БИТИ ПРВИ ГРАДОНАЧЕЛНИК ТРЕБИЊА
Требиње је дио успјеха СНСД-а. То је град који под нашим вођством иде напријед. Добро ће бити први градоначелник Требиња. Ко има очи, може да види успјехе СНСД-а и Добре, овдје у Требињу. Требиње је стратешко мјесто српског народа. То је сада нови град који ће за пар мјесеци преко Чемерна бити повезан са Србијом и остатком свијета, а већ је повезан са Херцег Новим.
Влада Републике Српске је у Требиње уложила 40 милиона КМ. Ми хоћемо још више, дужни смо то Требињу.
Ми смо они који смо рекли доста преносу надлежности. Средили смо нашу кућу, Републику Српску и идемо сигурно у будућност. Све што смо обећали, то смо и урадили и није се могло више.
Ми морамо да имамо добре односе са Србијом и сусједима из региона. Наш став је био да је Република Српска изнад Европе. Данас видимо да Европа није оно што смо мислили.
Република Српска је данас стабилнија од Србије и хрватске и сигурно је најстабилнија у региону. Једино Република Српска има ресурс да буде држава и биће то једнога дана. Само једном се спроводи референдум о независности, а пажљиво ћемо одлучити када ће то  бити, јер нисмо авантуристи.
Нама треба окупљање и уједињење. Ми смо потомци оних који нису прихватили ислам и постали муслимани. То су били људи, наши преци, који су имали јак карактер. Ви данас морате имати карактер и не смијете одустати. Једини избор је СНСД и Добро Ћук!

Архива