Шамац има перспективу

30.09.2012 Актуелно

 

Предраг Маринковић
ОПРАВДАЛИ СМО ВАШУ ПОДРШКУ
Оправдали смо вашу подршку од прије четири године. Треба нам још четири године да завршимо започето. Наслиједили смо дефицит у буџету од четири милиона КМ, радили смо искрено, одговорно и поштено. Средили смо општину Шамац и створили услове за инвестиције. Иза нас су резултати.
Не сумњам у вашу подршку.

Саво Минић
ШАМАЦ ИМА ПЕРСПЕКТИВУ
Овдје су данас са вама звијезе СНСД-а, с којима ће општина Шамац ићи и даље узлазном путањом. За протекле четири године урадили смо и више од могућег. Урадили смо оно што многи ни у сну нису могли замислити. Направили смо амбијент за развој привреде и убрзани развој Шамца.
Ово је претешко вријеме, Шамац је данас уређен, а прије четири године је био „Бијафра“.
Наша побједа је сигурна, а политичким противницима поручујем да ћемо их послати у политичку пензију, али сада заувијек. Ми радимо да наша земља буде плодна, а они су је дали у бесцијење Италијанима.
Шамац има будућност, јер то одређује наш геостратешки положај. Ми морамо овдје живјети. Ми морамо стварати амбијент за живот овдје. Све договорено смо урадили и ми смо најперспективнија општина.
Општинска управа је постала сервис грађана гдје се фирма региструје за један дан. Вјерујем у вашу подршку и нашу сигурну побједу.

Игор Радојичић
СНСД НАПРАВИО КРУПНЕ КОРАКЕ НАПРИЈЕД
Шамац је прије четири године направио крупне промјене и садан нема назад. Настављате са СНСД-ом  и Савом Минићем. Направили смо крупне кораке напријед и то требамо наставити. Што се мене Тиче, Саво Минић је већ чист побједник. Република Српска је стабилна и никад јача, а Шамац уређен град. Остаје вам само да седмог направите избор за Саву и СНСД.

Милорад Додик
НАСТАВЉАМО ДАЉЕ
Промијенили смо негативна кретања у Шамцу. Чиста образа смо пред вама, све обећано смо урадили. СДС је 12 година сахрањивао ову општину и ми смо је за четири године уредили и обновили. Послије седмог октобра настављамо даље.
Наш примарни циљ је јака Република Српска и сређена општина Шамац. Да би смо то имали нама је довољно и 51% подршке. Ваш избор је за кога гласати, а мој избор је с ким ћу сарађивати, а то је Саво Минић.

Архива