Рудо, лидер источног дијела Републике Српске

12.09.2012 Актуелно

Милко Чолаковић
ОСТАЈЕМО ЗАЈЕДНО
Ја сам ту заједно са вама в ећ 14 година и није тачно да сам од вас отишао. Борио сам се за равномјеран развој општине Рудо и у томе сам успио. За протеклих 12 година, буџет општине Рудо је повећан осам пута. Студентски кредити који, када сам дошао, нису били ни дијељени су сада већи 18 пута. Помоћ борцима је повећана пет пута.
Развијали смо мали и средњи приватни бизнис и стамбено ријешили породице погинулих бораца. У општину Рудо је мимо буџета уложено још око 20 милиона КМ.
Пратили сте нас свих ових 12 година, а и ми од вас то очекујемо и у наредном периоду.

Витомир Ћировић
ВАШ САМ ПРАВИ ИЗБОР
Вјерујем да је СНСД, а и ја као кандидат за начелника, ваш једини и прави избор.  Немојте сумњати да сте на правој страни, јер СНСД зна како радити,, како градити и како запошљавати. Послије седмог октобра настављамо започето.
Асфалтираћемо све локалне путеве и настављати обнављати и градити инфраструктуру, а очекују нас и велика инвестиоциона улагања попут изградње ХЕ „Крсово“.

Никола Шпирић
СТАБИЛНА ВЕЋИНА ЗА СТАБИЛНУ ВЛАСТ
Не сумњам да ћете гласати за СНСД, за нашег кандидата за начелника али и за наше одборнике. Стабилна скупштинска већина је гаранција за стабилну и успјешну власт.
Ови избори имају посебну важност, јер је глас за СНСД глас за Милорада Додика који је вашом подршком јачи у одбрани Републике Српске и то је велика порука Сарајеву и међународној заједници.
Велики народи имаму велике предсједнике, а наша Република Српска великог Милорада Додика, зато седмог: „Како Миле каже!“

Милорад Додик
СА СНСД-ом ДОЛАЗИ ДОБРО ВРИЈЕМЕ ЗА РУДО
У протеклом периоду смо урадили много али свјестан сам да никада није доста. Знам да вам треба спортска дворана и телевизија која је битна за вас и за чији опстанак ћемо помоћи. Наша политика има за циљ да вам помогне како бисте боље живјели. Ми смо годинама заједно.
Нема јаке Републике Српске ако нема јаког Рудог. Очекујем да препознате успјехе Републике Српске, немате право да се играте и да не вјерујете. Опстаћемо ако смо заједно као што смо то учинили и до сада уз велики, јаки и јединствени СНСД.
Спасили смо пилицију Републике Српске, а БиХ може опстати само ако је од користи за Републику Српску.
Нема потребе за границу на Дрини, а у историји која долази неће бити подјела на двије државе. Нећемо у НАТО без Србије и нећемо признати Косово!
Мени је важно шта мислите ви, а не шта мисле странци за разлику од ових из СДС-а које само то занима.
Гдје је сада Инцко? Нема га нигдје!
Не вјерујемо у добре намјере Турске према овом простору. И на крају, нема разлога да и даље не идемо заједно. Долази добро вријеме за Рудо. За мене је Рудо остало лидер СНСД-а за источни дио Републике Српске. Ми не можемо једни без других, ја без вас, а ви без мене.

Архива