Рогатица: СНСД наставља даље

12.09.2012 Актуелно

Слободан Планинчић
СНСД ИМА КОНТИНУИТЕТ РАДА
СНСД је доласком на власт 2008. године наслиједио дуг од 2 милиона КМ. Данас, за разлику од наших политичких противника имамо стабилан развојни буџет. Питамо вас зашто нису урадили ништа у овој општини, а били су на власти пуних 12 година.
Ваша подршка седмог октобра биће потврда континуитета рада СНСД-а овдје у Рогатици, а и у Републици Српској.

Милорад Јагодић
ОД РОГАТИЦЕ ЋЕМО НАПРАВИТИ ЦЕНТАР РОМАНИЈСКЕ РЕГИЈЕ
Рогатица је мој град, мија кућа, вратићемо јој достојанство и омогућићемо јој стабилан и брз развој и од ње ћемо створити центар романијске регије. Ми иза себе остављамо чисте рачуне и пројекте који су видљиви за разлику од СДС-ове власти која је оставила дубиозе и пустош. Вјерујем у нашу побједу и видимо се седмог октобра.

Никола Шпирић
ПОБОЉШАТИ ПОБЈЕДУ СНСД
Циљ нам је да побиједимо у све иједној локалној заједници гдје смо били до сада на власти, а и да освојимо власт у оним општинама у којима то нисмо. Нама не треба власт ради нас, већ ради грађана и стварања бољих услова живота и рада.
Ови избори су много више од локалних избора и они су подршка за Републику Српску и Милорада Додика.

Милорад Додик
НАСТАВЉАМО ДАЉЕ
Инвестиционо развојна банка Републике Српоске је у Рогатицу кроз разне пројекте уложила више од осам милион КМ. СНСД је у Рогатици показао да може да води и развија локалну заједницу. Рогатица је данас, за разлику од прије четири године, много љепши и уређенији град. Овдје има живота, овдје живот станује и неће престати.
СНСД је побједничка екипа и треба нам 51% подршке за одборничку листу и побједа начелника Милорада Јагодића. Настављамо даље, не смијемо одустати, нема повратка на старо, немојте то ни покушавати.

Архива