Покажимо јединство, остваримо Српску побједу у Сребреници

23.09.2012 Актуелно

Радомир Павловић
ВАШЕ ПРИСУСТВО ДОКАЗ НАШЕ СИГУРНЕ ПОБЈЕДЕ
Ваше вечерашње масовно присуство је доказ да вјерујете у СНСД, у Милорада Додика, у Републику Српску и нашу сигурну побједу. Вјерујем да ће након седмог октобра Весна Кочевић бити начелница Сребренице и да ће Срби као народ имати свој, по први пут, равноправан статус.

Не дозволите да Срби попут Радојице Ратковца купују муслиманским парама српске гласове. Подржите СНСД, јер ми смо гарант за ваш равноправан статус у Сребреници, јер наш гарант је Република Српска и Милорад Додик. Покажимо јединство и остваримо Српску побједу у Сребреници.

Весна  Кочевић
ПОКАЖИМО ЉУБАВ ЗА СРЕБРЕНИЦУ
Као будући начелник Сребренице залагаћу се за равноправност свих грађана овога града. Развијаћу, уз помоћ СНСД-а, Владе Републике Српске и Милорада Додика инфраструктуру и нећу дозволити сиромаштво. Сребреница треба да буде град младих, и град у који се долази.
Радићу на развоју наших властитих привредних ресурса. Ми морамо запослити Сребреничане, ми морамо вратити повјерење у Сребреницу.
Развијаћу постојеће три индустријске зоне, али и туризам, зашто постоје овдје у општини сви предуслови. Име Сребренице мора бити препознатљиво по добром.
Са Сребреницом нико не смије да се игра. Сребреница мора да буде уредна и лијепа.
Покажимо љубав за Сребреницу изласком на изборе и гласом за СНСД и мене као кандидата Коалиције за Републику Српску.

Драган Калинић
ВЕСНА КОЧЕВИЋ ИМА НАШУ ПОДРШКУ
Историју требамо оставити историчарима, а ми се требамо бавити будућношћу. Вјерујем да ће Весна Кочевић остварити оно што је Сребреници неопходно, а то је напредак и убрзани развој. То неће бити лако, али у остварењу тих њених циљева она има нашу подршку. Ми се требамо бавити будућношћу, а не са прошлошћу.
У Сребреници се бије битка за Републику Српску. Не сумњам да ћемо у тој борби побиједити.

Никола Шпирић
С ЉУБАВЉУ ЋЕМО РАЗВИЈАТИ СРЕБРЕНИЦУ
Овдје у Сребреници се тестира ко воли Сребреницу и ко воли Републику Српску. Глас за Весну и за СНСД је потврда те љубави.
На мржњи се ништа не може изградити, а мржњу, све ове године, сију муслимани. Сребреница је све ове године била за ове из Сарајева праоница новца. Обећавамо да ћемо с љубављу развијати Сребреницу и позивамо и Бошњаке да гласају за Весну Кочевић.
Милорад Додик и Влада Републике Српске уложили су много више средстава у Сребреницу од Сарајева. Милорад је човјек развоја и немржње, а СНСД је гарант да ће се Сребреница развијати са љубављу и новим развојним пројектима.

Милорад Додик
СТАЛО МИ ЈЕ ДА СЕ ОВАЈ ГРАД РАЗВИЈА
Стало ми је да се Сребреница развија и да више Срби не буду запостављени и понижени као што су то до сада били. Наш циљ је развој Сребренице. Након наше побједе седмог октобра, СНСД-а и Весне Кочевић као начелнице, нећемо никога понижавати, али понижавање Срба као народа мора престати.
Нова власт у Сребреници ће од сада поштивати све празнике Републике Српске, а не игнорисати их као што је то чинила ова досадашња власт.
СНСД и Весна Кочевић су најбоља понуда за Сребреницу. Ми остављамо видљив траг наших успјеха.
Политичким круговима из Сарајева и појединим међународним представницима требала је прича која је пласирана да су Срби лоши момци а да су Бошњаци жртве. То мора престати. Срби су добри људи, поносан народ, добри су и Бошњаци као народ, али им је лоша политика.
Нећемо дозволити да нам намећу било какву везу са Турском, јер је ја не волим, исто као што Бошњаци не воле Србију. Ми ту љубав не намећемо као што они покушавају нама. Република Српска има своју јасну позицију и подршку Русије, Израела и других значајних међународних фактора.
На злочине који су се десили у Сребреници треба да одговарају они који су их починили, али не смије се занемарити одговорност и са друге стране за 28.000 српских жртава. Одговоре на ова питања треба да дају судови, а не било ко из политике и од политичара.
О Сребреници се цијело вријеме покушавало да прави лоше мјесто за Сербе тврдњом да је овдје почињен геноцид. Ја овдје тврдим да овдје није почињен геноцид! Није било геноцида! Постојао је план по којем су одређени странци и бошњачки политичари хтјели да нам наметну кривицу и одговорност за нешто што нисмо учинили. Циљ је био јасан, како ће опстати Република Српска ако је настала на геноциду.
Срби су добар и поносан народ и ми ником не желимо ништа лоше. Ми желимо мир, стабилност и развој, а то ћемо у Сребреници остварити са Весном Кочевић и СНСД-ом.
СНСД је од Републике Српске направио чврсту, стабилну и јаку заједницу. До нашег доласка сваки дан су бошњачки политичари из Сарајева тражили укидање Републике Српске. Ми смо рекли треба укинути БиХ, а не Републику Српску. Сада шуте и чекају да се у Републику Српску врате политичари као Драган Чавић који је признао наводни геноцид у Сребреници. Политика СНСД-а је афирмација наших права. Ми смо зауставили пренос надлежности са Републике Српске на БиХ и одлучно ћемо се и даље борити за наше интересе.
Имамо добре односе са Русијом и њену подршку за готово све наше пројекте развоје, а у ЕУ нећемо по сваку цијену, поготово ако покушају да сруше Републику Српску. Нећемо у НАТО без Србије, јер тада би, овдје на Дрини била граница.
Република Српска и оппштина Сребреница имају велике природне ресурсе и ми морамо да се организујемо и да радимо на пројектима развоја.
Чекам да Весна побиједи и да одмах послије седмог октобра кренемо са тим.
Политика према Сребреници је до сада била политика запостављања Срба и српских крајева, а она је присутна била и у комунистичкој БиХ јер је и тада асфалт ишао од Сребренице до Јадра, а не уз ријеку Дрину, гдје живе Срби. Послије седмог октобра то ћемо промијенити. Сребреница наставља свој развој са СНСД-ом и Весном и Србин ће бити послије ових избора начелник Сребренице.
Ја вјерујем у нашу побједу, а остварићемо је ако будемо заједно. У Сребреници ће и даље сви слободно живјети и Бошњаци ће имати сва права. Очекујем нашу сигурну побједу седмог октобра.

Архива