Побиједићемо седмог октобра у Билећи

27.09.2012 Актуелно

Радован Вуковић
КАЗНИЋЕМО ИХ СЕДМОГ ОКТОБРА
СНСД је вашом вољом прије четири године овдје у Билећи остварио побједу и осим скупштинске већине имао и начелника општине. Смрћу нашег начелника Бекана, изгубили смо овдје мјесто начелника и Билећа је у протеклом периоду без вођства СНСД-а стагнирала и пропадала. На рачуну општине Билећа у тренутку смрти начелника Бекана било је 4,5 милиона КМ. Данас је дефицит у буџету 4 милиона КМ.
Влада Републике Српске је у протеклом периоду преко више различитих пројеката уложила 12 милиона КМ.
СНСД је све обећано извршио и зато ће побиједити седмога октобра. Дошло је вријеме да их казнимо за све пропусте, нерад и расипништво које су чинили овдје у Билећи.

Миљан Алексић
ОД БИЛЕЋЕ ЋУ НАПРАВИТИ РАЗВИЈЕН ГРАД
Уз вашу подршку, велику и моћну странку СНСД и нашег предсједника, Милорада Додика, сигурно је да ћу побиједити. Обећавам да ћу од Билеће направити уређен и развијен град као што је Бањалука али и други градови и општине које води СНСД.
Ријешићу се расипника и нерадника који су у протеклом периоду доминирали овом општином и у Билећи ће се радити домаћински.
Позивам вас да седмог изађете на изборе и гласате за одборничку листу СНСД и мене као кандидата за начелника.

Александар Џомбић
БИЛЕЋА ИДЕ НАПРИЈЕД САМО СА СНСД-ом
Миљан Алексић мора да буде нови начелник Билеће, а одборничка листа СНСД-а треба да добије вашу апсолутну подршку. Билећа може да иде напријед само са СНСД-ом и Миљаном.
СНСД је од Републике Српске направио препознатљив економско-политички пројекат, а исто ради са развојем градова и општина Републике Српске. Вјерујем да сте препознали квалитете наших кандидата и програм развоја који вам нудимо и да ћете нам седмога октобра указати повјерење.
Сигуран сам у нашу побједу и нови убрзани развој Билеће.

Милорад Додик
БИЛЕЋА ЈЕ МОЈА ОДГОВОРНОСТ
Ја сам увијек био за Билећу и помагао је и у периодима када ви нисте гласали за мене и СНСД. Стално смо помагали Билећу и слободно могу рећи да је Билећа моја одговорност. Ја волим Билећу исто као што је волите и ви.
Желим да вечерас направимо политички договор како ићи даље. Миљан и ова листа имају моју подршку и они ће сигурно заједно са Владом Републике Српске и са мном знати како ићи даље.
Иза СНСД-а је много реализованих пројеката. У протеклом периоду смо донијели у Републику Српску двије милијарде инвестиција. Наша политика је јасна за све. Република Српска је данас стабилна и без ње не може у БиХ ништа да се деси, а да она не буде питана.
Питање је како би данас изгледала Република Српска да није било политике СНСД-а. Након наше побједе овдје у Билећи одржаћемо сједницу Владе Републике Српске овдје и видјећемо шта треба урадити да Билећа крене даље. Ви сте будућност Билеће.

Архива