Петрово: Најбољи избор СНСД и Зоран Благојевић

17.09.2012 Актуелно

Јово Николић
ПОКАЗАЛИ СМО ДА ЗНАМО
Тим који побјеђује не треба мијењати, а ми смо доказали да знамо и можемо. Извели смо Петрово из неразвијених и уз помоћ породице СНСД-а увели га у средње развијене општине. Вјеровали смо једни другима, ви нама, јер сте нам давали повјерење, а ми развоју Петрова.

Зоран Благојевић
ОВДЈЕ СЕ ПОБЈЕЂУЈЕ, ОВДЈЕ ЖИВИ СНСД
Петрово је 2004 године била изразито неразвијена општина, а у самој згради општине је била искључена и вода и струја. Затекли смо буџет од 900.000 КМ и 13 неисплаћених плата административној служби.
Све ове године радили смо домаћински и реализовали 163 развојна пројекта. Асфалтирали смо 84 км путева и улица, изградили смо Дом културе, формирали центар за културу, ватрогасну јединицу и реконструисали готово све домове здравља. То може само СНСД са нашим предсједником, Милорадом Додиком.
Данас је буџет општине Петрово стабилан и износи 3,3 милиона КМ. Пред нама су многи развојни програми од којих ћу издвојити отварање пословно-туристичке зоне, подршка пољопривреди и уређење овога трга на којем смо вечерас.
Његоваћемо живот и љубав, јер СНСД гради и развија. Ми и послије седмог октобра идемо даље јер СНСД је странка са којом нема стајања.

Игор Радојичић
ПОНОСНИ СМО НА УЧИЊЕНО
И након седмог октобра начелник Петрова биће Зоран Благојевић а скупштинску већину ће чинити СНСД. Поносдни смо на учењинено у Петрову као и у цијелој Републици Српској. СНСД је велика породица, а Зоран Благојевић у њој ужива велику подршку. Зато је пред вама једини избор, а он се зове СНСД.

Милорад Додик
СНСД ЈЕ ВАША СУДБИНА
Зоран Благојевић је важан човјек СНСД-а и зато не сумњам у његову велику побједу седмог октобра, овдје у Петрову. Његово благо лице и фина нарав говоре о добром човјеку који је од Владе Републике Српске за развој Петрова узео 9 милиона КМ. Вратићемо Озрену оно што је дао током рата за одбрану Републике Српске. Петрово се може развијати само уз јаку Републику Српску, а јаку Републику Српску чини СНСД уз вашу подршку. Ми управљамо Републиком Српском и то не смијете да заборавите. Ови избори као и сви досадашњи имају за циљ да смање вашу подршку СНСД-у и Милораду Додику како би се ослабила ваша улога у одбрани и очувању Републике Српске. Ја само са вама имам снагу да чувам и развијам Републику Српску. СНСД  је наша судбина и не сумњам да ћете  седмог октобра пружити подршку Зорану Благојевићу и СНСД-у.

Архива