Петровцу треба СНСД

29.09.2012 Актуелно

Душан Дошен
СНСД ИДЕ КА АПСОЛУТНОЈ ПОБЈЕДИ

Очекујемо апсолутну побједу СНСД-а овдје у Петровцу и побједу вашег кандидата за начелника Обрада Милошевића. Обећавамо да ћемо након 7. октобра кренути у још снажнију обнову Петровца. Вратићемо шумско газдинство у Петровац или ћемо основати ново. Гласајте за СНСД, гласајте за бољи Петровац.

Обрад Милошевић
ИЗА МЕНЕ СТОЈИ ВЕЛИКИ СНСД

Вјерујем у своју сигурну побједу јер сам цијели живот овдје са вама и дијелимо заједничку судбину. Иза мене стоји велики и моћни СНСД и наш предсједник Милорад Додик. То је сигурна гаранција за развој Петровца. Наш циљ је отварање нових радних мјеста и развој малих и средњих предузећа. Ми имамо стратегију развоја Петровца.Бићу начелник свих грађана, свих вас.
Гласајте за мене и СНСД, гласајте за светлију будућност и бољи Петровац.

Миле Атлагић
МОРАМО БИТИ ЗАЈЕДНО

Гледајући вас пуно ми је срце и хоћу да вам кажем да је ово прави Петровац. Ми морамо бити јединствени и морамо бити заједно, само тако можемо опстати. Цијело вријеме од вашег повратка до данас уз вас је само СНСД и Милорад Додик. Морамо и даље бити заједно како бисмо се развијали по угледу на општине у којима је СНСД на власти наше комшије Гламоч, Грахово, Мркоњић Град и друге.
СНСД једини може помоћи Петровцу јер ми једини можемо да развијамо Петровац. Позивам вас да 7. октобра изаберете нашег начелника Обрада Милошевића јер тврдим да је он добар и квалитетан човјек и прави избор. Позивам вас да гласате за нашу одборничку листу, за младе и образоване одборнике. Нудимо вам пројекте развоја Петровца и хоћемо да будемо уз вас. Будите сигурни да вас СНСД никада неће изневјерити. У наредном периоду морамо много тога промјенити овдје у Петровцу. Хоћу да вам кажем да је наша побједа у Петровцу сигурна.

Игор Радојичић
СНСД ЈЕДИНИ ЗАСТУПА ПЕТРОВАЦ

Позивам вас да подржите Обрада Милошевића и наше кандидате за вијећнике скупштине општине Босански Петровац. Немојте поновити грешку која се десила прије четири године и за коју одговорно тврдим да је била глупост. Не смијете расипати ваше гласове и требате гласати за СНСД јер сваки глас је битан. Поручујем вам да је сваки глас за Социјалистичку партију штета за Петровац. Гласајте за Обрада Милошевића јер иза њега стоји најјача политичка странка у региону.
СНСД једини заступа Петровац и ми послије 7. октобра морамо бити заједно. Вама треба јака Бања Лука, јака Република Српска, јак Милорад Додик. Позивамо и све Бошњаке да виде ко може Петровац повести ка бољем сутра.

Никола Шпирић
ВЈЕРУЈЕМ У НАШУ СИГУРНУ ПОБЈЕДУ

Гледајући вас у оволиком броју сигуран сам да смо већ побједили и остаје да ту побједу 7. још само верификујемо. Обрад Милошевић је најбољи јер иза њега стоји Милорад Додик и велики моћни СНСД а вјерујем да ћете ви то 7. октобра и потврдити. Живјела велика побједа СНСД-а овдје у Петровцу која ће бити мотор развоја ове дивне општине.

Архива