Петар и СНСД за Пелагићево

25.09.2012 Актуелно

Милан Бабић
ЖЕЛИМ ДИНАМИЧАН РАЗВОЈ ПЕЛАГИЋЕВА
Вјерујем да ће Пелагићево под вођством СНСД-а остварити динамичан и убрзан развој. Као први предсједник општине Пелагићево сигуран сам у побједну нашега СНСД и Петра Мичића као будућег начелника општине.

Петар Мичић
БОРИЋУ СЕ ЗА БОЉЕ ПЕЛАГИЋЕВО
Као будући начелник Пелагићева радићу на његовом развоју и стварању бољих услова за живот. Имамо актуелну оштинску власт која недомаћински води ово мјесто и вријеме је да од седмог октобра оде у прошлост.
За суштинске промјене Пелагићева неопходна је Стратегија развоја и пројекти који СНСД и ја као будући начелник имамо. Обећавам да ћу за четири године Пелагићево превести из неразвијених у средње развијене општине.

Александар Џомбић
ПЕЛАГИЋЕВО НАСТАВЉА СА ПЕТРОМ
СНСД и Петар Мичић имају програме и визију развоја и не сумњамо да ћете до седмог октобра препознати и гласати за њих. Петар за Пелагићево је гаранција успјеха и развоја овог мјеста.
Иза Петра стоји велики СНСД,а само велики могу да воде путем напретка и развоја.

Милорад Додик
ПОДРЖАВАМ ПЕТРА МИЧИЋА
Ја подржавам нашег кандидата Петра Мичића и желим данас да отклоним све шпекулације које нам подмећу наши политички противници. Петар има наше повјерење, а очекујем да добије и ваше седмога октобра.
СНСД је странка која је донијела стабилност Републици Српској и будите сигурни да ће и Пелагићево  развити под вођством СНСД-а.
Ми морамо отворити Пелагићево и повезати га са аутопутем и према Бањалуци и према Београду. Ми у наредном периоду требамо интеграцију са Србијом. Вјерујем у нашу сигурну и увјерљиву побједу седмога октобра.

Архива