Пале са СНСД-ом имају будућност

11.09.2012 Актуелно

Жељко Стојановић
МОРА ДОЋИ ДО ПРОМЈЕНЕ
Обећавам вам да ћемо за наредне четири године „обрисати“ све оно што је 20 година рађено накарадно под влашћу СДС-а на Палама. Дајем ријеч да ћу се борити за Пале и чврсто вјерујем да ће на Палама доћи до промјена.
СНСД и Милорад Додик ће пробудити и развијати Пале.

Комо Симовић
ПАЛЕ ЋЕ БИТИ ЛИДЕР РАЗВОЈА ОВЕ РЕГИЈЕ
Влада Републике Српске је у протекле четири године уложила 80 милиона КМ на Пале. При крају је завршетак тунела Стамболчић, а у Јахорину и њене туристичке потенцијале је уложено 40 милиона КМ. СНСД и ја као начелник од Пала ћемо направити лидера развоја ове регије.
СДС и листу заједно за Пале седмог октобра ћемо послати не само у опозицију већ у заборав. Ми морамо побиједити ради Пала, наших грађана и ради будућности.

Никола Шпирић
ОЧЕКУЈЕМ ВЕЛИЧАНСТВЕНУ ПОБЈЕДУ
Долазим са образом овдје на Пале као и цијели СНСД и зато очекујем нашу велику побједу. Вријеме је за промјене. Промјене на боље доноси СНСД и Милорад Додик.
На крају поручујем: „Не дај ником да те лаже, гласај како Миле каже“

Милорад Додик
ПАЛЕ СУ БИЛЕ И ОСТАЛЕ СТРАТЕШКО МЈЕСТО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Пале заузимају значајно мјесту у историји Републике Српске и оне су биле и остале наше стратешко мјесто. Поносан сам што сам вратио достојанство Републици Српској и што вечерас могу да будем са вама. Нема БиХ без Републике Српске, али има Републике Српске без БиХ. Ја као и цијели СНСД имамо животне мандате да чувамо Републику Српску. Нема живота без Републике Српске.
Морамо бити заједно. СНСД никога не мрзи, а није тачно као што то кажу ови из СДС-а да је нико не дира. Она се итекако мора чувати и бранити. Мир се не може жртвовати, али се може жртвовати БиХ. Она је оков за Републику Српску и ње се морамо ријешити.
Позивам вас да гласате за СНСД, јер за развој Пала неопходно је да промијените његов имиџ, а то може само СНСД. СДС је имао своју улогу, али је упрљао политику.
Радован Караџић и остали појединци су жртвовали свој живот и свој комодитет за Републику Српску и то треба поштовати. Њему се суди, ми ћемо сваку одлуку суда уважити, али присјетите се да ли овако нешто смије да каже било ко из СДС-а.
Борба за јаку Републику Српску је ако у њој има мало СДС-а. Њих враћају Американци, јер преко њих могу да елиминишу Републику Српску што не могу преко мене и СНСД-а. Ми не дамо Републику Српску, а недамо ни Пале.
Немојте да експериментишете, гласајте за СНСД, ви не можете без мене исто као и ја без вас. Треба да градимо боље и љепше Пале са СНСД-ом, а уз вашу подршку СНСД и Република Српска имају будућност.

Архива