Осмаци: СНСД и Драган Зеленовић прави избор

26.09.2012 Актуелно

Данило Томић
СЕДМИ ОКТОБАР ВАЖАН ДАМ ЗА ОСМАКЕ
Очекујемо да ћете седмог октобра подржати нашу одборничку листу и кандидата з анчелника Драгана Зеленовића. Ваш избор ће одредити судбину Осмака и омогућити развој ове општине. Ми вјерујемо у вас и знаћемо својим радом то повјерење да вам узвартимо.

Лазар Продановић
ПОБИЈЕДИЋЕМО
СНСД ће седмог октобра однијети велику побједу у цијелој Републици Српској, а сигуран сам да ћемо то учинити и овдје у Осмацима. СНСД и наш кандидат  за начелника Драган Зеленовић знају како и на који начин ће развијати Осмаке.
Након ових избора организоваћемо инвестициону конференцију о улагањима у ову општину. Радићемо на отварању Осмака и унапређењу сарадње са Зворникок и осталим сусједним општинама. Драган Зеленовић као будући начелник и одборничка већина СНСД-а су прави избор који ћете ви сигурно препознати и подржати.

Драган Зеленовић
ЖЕЛИМ ДА РАЗВИЈАМ ОСМАКЕ
Овдје сам са вама цијели живот, врло добро ме знате и желим да вам кажем да хоћу да развијам ову општину и учиним нешто за њу.
СНСД и ја заједно са Владом Републике Српске и Милорадом Додиком ћемо успјети, и створити бољи живот за грађане Осмака. Ја имам подршку предсједника Додика и будите сигурни да се Осмаци као мала општина не могу развијати без подршке Владе Републике Српске и СНСД-а.
Осмаци су најмања општина са највише криминала! Ми морамо прекинути са излоацијом Осмака и отварајући га покренути његов развој.
Ја имам програм развоја као будући начелник и један од главних приоритета биће реорганизација локалне управе и развој пољопривреде.
Социјални програми и брига за породице погинулих ће бити један од мојих важнијих програмских задатака.
Постојећи буџет и дефицит од 700.000 КМ морамо, уз помоћ Владе Републике Српске елиминисати, а Осмаци морају постати општина са повећаним наталитетом и обећавам да ћу за свако рођено дијете обезбиједити по 1000 еура.
Вјерујем у своју сигурну побједу и побједу одборничке листе СНСДа- а сигуран сам да седмога октобра када је избор овдје у Осмацима ви нећете имати дилему.

Радован Вишковић
ПОДРШКА ЗА РАЗВОЈ ОСМАКА
Свједоци сте какаво је стање у општинама гдје је СНСД на власти, а какво у онима гдје су наши политички противници.
Вјерујем да ви седмога нећете имати дилему,  да ћете подржати Драгана Зеленовића и одборничку листу СНСД-а иза које стоји наш предсједник Милорад Додик, који данас због здравствених проблема није могао да дође овдје у Осмаке.
Развој Осмака без СНСД-а је немогућ и зато подржите ове дивне људе и обезбиједите развој ове лијепе општине.

Архива