ОО СНСД Источно Ново Сарајево

20.09.2012 Актуелно

Ћосић је рекао новинарима да ће у наредном периоду бити донесена одлука о томе да ли би требало изградити нову или реконструисати постојећу дворану.
„Међутим, прије свега се мора зауставити пропадање урушене дворане о којем сада нико не размишља“, рекао је Ћосић и подсјетио да је у дворани завршен паркет и много финалних радова.
Да би се уопште разговарало о развоју спорта на овом подручју, каже Ћосић, треба обезбиједити простор за смјештај спортских клубова.
„Нажалост, тај простор се урушио и питање је када ћемо ми створити услове у Источном Новом Сарајеву да имамо модерну спортску дворану“, оцијенио је Ћосић.

Он је подсјетио да се ова дворана гради од 2004. године и да је општина за њену изградњу подигла кредит од три милиона марака, а локалној скупштини никада није поднијела извјештај о утрошку тих средстава.

Ћосић је нагласио да су Влада Републике Српске и општина дале по милион КМ за изградњу ове дворане, која се урушила у фебруару ове године, а да се не зна гдје су те паре потрошене.
„Од тада имамо дворану у истом стању, којој нико није пришао скоро осам мјесеци“, рекао је Ћосић.
Он је поручио да СНСД не улази у власт у Источном Новом Сарајеву ради власти, већ позитивне промјене и бољег живота становника.(Срна/СНСД.инфо)

Архива