Очекујемо промјену власти у Лопарама и убједљиву побједу СНСД-а

25.09.2012 Актуелно

Мићо Ћетковић
ГЛАСАЈТЕ ЗА ПРОМЈНЕНЕ
Ви врло добро знате какаво је стање овдје у Лопарама и ако мислите да је добро немојте гласати за СНСД. Ако желите да промијените ово стање мрака и пропадања гласајте за СНСД И нашег кандидата Саву Цвијетиновића.
Глас за нас је глас за боље сутра овдје, за све у Лопарама.Гласајући за СНСД и Саву Цвијетиновића, гласате за промјене на боље.

Саво Цвијетиновић-Тигар
СИГУРНА ПОБЈЕДА
Био сам са вама током ратних дешавања, бринуо о вашој без бједности и стварао Републику Српску. Данас у миру желим да радимо на побољшању наших живота и отварању нових радних мјеста. Власт СДС-а овдје у Лопарама је показала да не зна да ради. Лопаре се без помоћи Владе Републике Српске не могу развијати.
Ви врло добро знате да у Лопарама не ради ни једна фабрика.Лопаре су задужена општина и њен дуг износи шест милиона КМ и то су два буџета Лопара.
Овдје постоји дефицит идеја, а након седмог октобра и наше побједе очекујемо наш убрзани пут развоја који је могућ уз велики СНСД и Милорада Додика.

Никола Шпирић
СНСД И САВО ПРАВА ПОНУДА ЗА ЛОПАРЕ
Саво Цвијетиновић је човјек за сва времена, у рату за слободу, у миру за бољи живот и нова радна мјеста. Видим да је вечерас Мајевица преломила. Тигар и Додик су тандем за развој овога мјеста.

Милорад Додик
ЗАЈЕДНО ЋЕМО РАЗВИЈАТИ ЛОПАРЕ И МАЈЕВИЦУ
Волим Лопаре и Мајевицу и вјерујем да ћемо заједно након седмог октобра радити на њиховом развоју. Подржавам Саву Цвијетиновића, он је мој избор и стајаћу иза њега у његовом напору да развије овај крај.
Обећавам да ћемо већ у првој години отворити 200 нових радних мјеста.
Ваш избор је једноставан, ви морате дати шансу себи самима. Гласање за Саву није привилегија за њега већ за ваше боље сутра. Ми морамо радити заједно. Заједнички, Саво, наша листа и ја. Увијек ћу бити са вама, никада вас нећу оставити. Ви сте увијек били у праву, јер ви одлучујете о себи.
Човјек који је бранио Републику Српску је његова најбоља препорука за начелника.
Саво је набољи избор за ваше животе и за ваше боље сутра.

Архива