Невесиње је спремно за побједу СНСД-а

28.09.2012 Актуелно

Сандра Ковачевић
СНСД ДОЛАЗИ СЕДМОГ ОКТОБРА
Ми сигурно побјеђујемо након 20 година владавине СДС-а. До промјена мора доћи овога пута. Не може више мањина владати већином у Невесињу. Једини излаз из садашњег и сивила и сиромаштва је СНСД.
Актуелној власти поручујем, одлазите и не варајте више народ Невесиња. Седмог октобра гласајте разумом за бољу будућност. Ово је посљедња шанса за Невесиње. Желим вам свима побједу седмог октобра.

Драган Калинић
ПОДРЖАВАМО МИЛЕНКА АВДАЛОВИЋА
Драги Невесињци, позивам вас да седмог октобра подржите овог дивног човјека, Миленка Авдаловића за начелника општине. Невесиње је одлично мјесто за живот и као створено за развој малих и средњих предузећа. Актуелна власт је довела ово мјесто на руб пропасти и од 14.000 становника незапослено је 3500. Промијенимо ово неподношљиво стање.

Миленко Авдаловић
СПРЕМНИ СМО ЗА ПОБЈЕДЕ
Сигуран са да је Невесиње спремно за побједу СНСД-а и мене. Овдје је све пропало, само још није народ.
Ми идемо тежим путем, а то је пут напретка и рада. С нама су вриједни и образовани. Ми долазимо на власт са почетком реализације пројекта Горњи Хоризонти који је био предмет подсмијеха. Морамо развијати пољопривреду, јер она је битан ресурс Невесиња. Ми желимо да развијамо ову општину и да у њега долазе и остају млади.
СНСД седмог октобра преузима одговорност за развој Невесиња. Вјерујем да ће ваш избор бити СНСД  и да ћемо Невесиње увести у ред развијених и напредних општина.

Илија Таминџија
ХОЋЕМО УБЈЕДЉИВУ ПОБЈЕДУ
Ми смо овдје 2010. године убједљиво побиједили и то исто очекујем од вас седмога октобра. Вјерујем да ћемо имати новог начелника и скупштинску већину СНСД-а. Ми смо већ побиједили али нама треба убједљива побједа којом ћемо јасно поручити садашњој власти да је вријеме да иде и да се више не врати.

Милорад Додик
МОРАМО БИТИ ЗАЈЕДНО
Слушајући Миленка Авдаловића питао сам се гдје је тај човјек био до сада и зашто није био са нама. Он је сада ту и биће ваш будући начелник. Нисам знао за многе проблеме које имате, па и то да немате градску воду. Очекујем да Миленко, који има моју подршку, долази код мене са пројектима и не одлазои док их заједнички не реализујемо.
Обећавам да ћемо изнаћи 900.000 КМ колико је неопходно за довршетак болнице као и средства за обнављање основне школе. Ријешићемо проблем питке воде. Повешћемо Невесиње путем развоја, јер ви сте један поштен и частан народ.
Ја сам увијек био са вама иако ме ви у ранијем периоду нисте подржавали. Свако ваше неповјерење према мени и СНСД-у је било највише вама на штету.
Направили смо стабилну Републику Српску и нисмо дозволили Републоку Српску и нисмо дозволили да се укине полиција Републике Српске. Нисам дозволио укидање Републике Српске као и оптужбе да смо учинили геноцид.
Невесиње има наду. Ја нећу одустати од вас ни по коју цијену. Ми морамо бити заједно и наша снага је у нашем окупљању и јединству власти. Подржите СНСД и Миленка Авдаловића да имам гдје да долазим и присуствујем отварању нових објеката који ће бити изграђени овдје у Невесињу. Вјерујем у нашу сигурну побједу.

Архива