Најава велике побједе СНСД-а и Драге Тадића у Приједору

15.09.2012 Актуелно

Далибор Павић
СРУШИЋЕМО ПАВИЋА
Прошло је вријеме Марка Павића и ДНС-а у Приједору и обећавамо вам да ћемо на изборима седмог октобра срушити Павића као градоначелника Приједора. Морамо престати са омаловажањањем чланова и функционера СНСД-а, што цијело вријеме ради Павић и његова странка. То вријеме је иза нас, и након ових локалних избора, СНСД ће владати Приједором.

Драго Тадић
СНСД СЕ ВРАЋА У ПРИЈЕДОР
Побиједићемо, ја као градоначелник и наша одборничка листа и повешћемо Приједор новим путем развоја. Слободно могу рећи да се СНСД на велика врата враћа у Приједор.
Обећао сам предсједнику Додику да ћу ојачати странку у Приједору и убједљиво побиједити и то ћу седмог октобра и урадити.

Нада Тешановић
СВЕ ЗА ПОБЈЕДУ СНСД-а
Надам се да ће већина Приједорчана препознати вриједност наших кандидата и програма СНСД-а, и гласати за нашу велику побједу у Приједору.

Милорад Додик
ПРИЈЕДОР ЋЕ БИТИ ДИО ПОРОДИЦЕ СНСД-а
Желим да демантујем и отклоним све шпекулације везано за моју наводну подршку Марку Павићу. Ја из све снаге подржавам одборничку листу СНСД-а и нашег кандидата Драгу Тадића и увјерен сам у нашу велику побједу. Приједор је важан град и Влада Републике Српске је у протеклом периоду усмјерила велика средства за њен развој. Желим вам рећи јер сам већ обишао готово цијелу Републику Српску да је СНСД кренуо у нови побједнички поход.
Људи препознају СНСД, јер ми им дајемо сигурност. Нема успјешног Приједора без успјешне Републике Српске, ни успјешне Републике Српске без Приједора.
Република Српска под вођством СНСД-а наставља да се развија и иде сигурним путем.
Поновићу још једном своје повјерење Драги Тадићу и нашој одборничкој листи и вјерујем да ће након ових избора Приједор бити дио породице СНСД-а. Увјерен сам у нашу велику побједу.

Архива