Млади и жене СНСД у Добоју

08.09.2012 Актуелно

Душан Петровић
ЗА СВЈЕТЛИЈУ БУДУЋНОСТ МЛАДИХ
СНСД је странка која подржава младост и младе и на својим листама има више од 20% младих. Наше вријеме долази, зато на предстојећим локалним изборима морамо побиједити ради наше боље будућности и генерација које долазе иза нас.
Петровић је позвао младе да подрже акцију Министарства урбанизма, грађевинарства и екологије под називом „Очистимо Републику Српску“ која ће се одржати сутра.

Нада Тешановић
МОТОР СНСД ЖЕНЕ И МЛАДИ
Мотор СНСД-а током цијелог његовог досадашњег постојања су жене и млади. Млади су будућност, а жене као стожер породице се за њих здушно боре. Каже се да жене носе три ћошка у кући, а могу и четврти који се зове локална самоуправа.
Позивам све да уложе своју енергију у побједу која нам је потребна да би у наредном периоду боље живјели.

Милорад Додик
СНСД ГАРАНЦИЈА НАПРЕТКА
Поздрављам платформу и сматрам да је досљедно треба спровести. Гдје год СНСД преузме одговорност тамо се дешавају позитивне промјене. Једино су из наше странке начелници из редова младих и жена. Одговорно тврдим да смо у протеклом периоду све урадили на најбољи могући начин.
Наши политички противници користе глобалну економску кризу да нас нападују и прогласе неспособним и неодговорним.
Република Српска је политички стабилна и слободно се може рећи и у економском погледу најбоље стоји у цијелом региону.
На овим просторима људи углавном виде оно што није урађено, а не виде оно што је реализовано. Република Српска тражи одговорну власт и зато је успјех на сваком нивоу битан за њену стабилност. Женама је својствено да желе сигурност, мир и стабилност, а младима да желе напредак и радикалне, револуционарне промјене.
Наша политика је политика окупљања и уз СНСД власт, Република Српска је сигурно другачија и боља. Урадили смо много путева водовода, школа и поред глобалне економске кризе отворили много нових радних мјеста. Знам, пошто сам играо кошарку да је најтеже бранити резултат. И у наредном периоду, наша политика ће бити посвећена обичном човјеку, нећемо одустати, непрекидно ћемо ићи даље и окупљати се

Архива