Милићи на правом путу

23.09.2012 Актуелно

Бранислав Спасојевиоћ
ОПРЕДИЈЕЛИТЕ СЕ ЗА СНСД
Морамо бирати оне који знају добро и квалитетено радити. Листа СНСД-а је далеко најквалитетенија од свих овдје у Милићима. Поносни смо што нас подржавате и вјерујемо да ћете се седмог октобра опредијелити за СНСД.

Живојин Јурошевић
НЕЋУ ВАС ИЗНЕВЈЕРИТИ
СНСД већ годинамА цјелокупно развија општину Милиће. Завршили смо многе пројекте, а издвојићу само завршетак велелијепног средњошколског центра и спортске дворане. Реконструисали смо водовод и изградили 40 км асфалтног пута и пет км канализације. Улагали смо у пољопривреду, а укупно од институција Републике Српске је у Милиће уложено 28 милиона КМ. Колика су то средства види се тек ако се зна да је буџет општине Милићи четири милиона КМ. Обећавам да вас нећу изневјерити.

Радован Вишковић
ХОЋЕМО АПСОЛУТНУ ПОБЈЕДУ
Хоћемо апсолутну већину у општини Милићи како би смо могли преузети комплетну одговорност за развој ове општине. СНСД је од Милића направио уређену и добро организовану средину.
Знаћемо да цијенимо и да вратимо ваше указано повјерење. Милићи са СНСД-ом имају будућност.

Никола Шпирић
ВИ НЕМАТЕ ДИЛЕМУ
Сигуран сам да ви немате дилему и да сте се опредијелили за Живојина Јурошевића и СНСД. Хоћемо велику побједу у Милићима.

Милорад Додик
СВЕ ОБЕЋАНО ИСПУНИЛИ
Милиће смо градили као нашу кућу и нико не може да каже да овдје нисмо много урадили. Морате гласати за СНСД и требате се окупљати јер само тако можемо опстати.
Наша Република Српска  може сама да функционише и она ће једнога дана осамостаљена да функционише. Одлука о томе ће бити наша, а ми ћемо знатио како одлучити.
Све обећано овдје у Милићима смо урадили, чак и више од тога. Морате бити одговорни, јер политика је битан и значајан посао и не смијете дозволити да своју судбину дајете у руке случајним људима. Урадили смо добар посао у Милићима као и у цијелој Републици Српској и желимо то наставити. Бирајте оне који могу да обезбиједе стабилно друштво. Милићи су са СНСД-ом на правом путу и ја сам сигуран да ви са њега и послије седмог октобра нећете скренути.

Архива